brass94 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Witam jaką przerzutkę na tył polecacie do dirtu,fr? Zależy mi na tym aby było jak najtaniej. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwo1281 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Heh. Stary właśnie się zdziwiłem. Do tego typu zabaw polecam przerzutki z krótkim wózkiem, np. Shimano Sora. Sam jeżdżę w dh i oczywiście na krótkim wózku. Ważne jest abyś z przodu miał napinacz oraz jedno przełożenie, aby łańcuch nie spadał. Tylna przerzutka nie ma takiego wielkiego znaczenia... Każda da radę. Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłem. Edit: W dircie jeździ się głównie na singlu, ale we FR tego nie polecam. Męczarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Podaj wpierw swój budżet. Miałem sorę przez krótki okres czasu, i nie opłaca się jej kupować, bo zrobiły się jej dosyć szybko kosmiczne luzy. Lepiej dopłacić do czegoś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Jeśli nie masz jeszcze manetek którejś z firm, to do dirtu kupiłbym przerzutkę Srama, choćby X-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brass94 Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Budżet to jak najtaniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.