ryba5374 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Witam Mam problem, ponieważ nie wiem gdzie można pojechać ani co zwiedzić. Jestem z Zawiercia i szukam fajnych tras szosą do 250 km. Byłem na Jasnej Górze i w Ojcowie oraz takie zamki zwiedziłem: Mirów, Bobolice,Podzamcze. Gdzie coś jeszcze jest? Proszę o propozycje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Zawiercie-Ogrodzieniec--Pilica--Smoleń(ruiny zamku)--Złożeniec--Ryczów(liczne skałki, niezłe widoki)--Żelazko(z Wielkiego Grochowca zobaczył byś moze swoje Zawiercie)--Śrubiarnia--Klucze--Czubatka(punkt widokowy na pustynie błędowską) lub ze Złożeńca prosto na Klucze przez Kwaśniowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Wszystko zależy od tego co Cię interesuje i co chciałbyś zobaczyć. Do Krakowa możesz się przejechać, Góra św. Anny, Pszczyna, Beskidy - w jedną stronę pociągiem powrót na rowerze, zamek w Siewierzu, choć to pewnie za blisko Jak sobie przypomnę jakieś fajne miejscówki to napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.