w3kij Napisano 30 Grudnia 2010 Napisano 30 Grudnia 2010 Cześć! To mój pierwszy post i witam serdecznie formowiczów Zamierzam zmienić ramę w rowerze crossowym na mniejszę. Namierzyłem ramę ACCENT SHANNON na stronie velo.pl. Widzę, że rozmiar, który mnie interesuje jest dostępny (18"). Czy według was można na niej zamontować bagażnik tylny (najchętniej crosso)? Jakieś tam otwory widzę, ale to może być na błotniki.
Fenthin Napisano 30 Grudnia 2010 Napisano 30 Grudnia 2010 Tak, można. Te boczne otwory służą właśnie do przymocowania bagażnika, błotniki mocuje się do poprzeczki
w3kij Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Napisano 30 Grudnia 2010 Tak, można. Te boczne otwory służą właśnie do przymocowania bagażnika, błotniki mocuje się do poprzeczki Dzięki za błyskawiczną odpowiedź. Zapomniałem rzucić linkiem. Chodziło mi oczywiście o http://velo.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=2196. Jeśli ktoś ma doświadczenia odnośnie kompatybilności z bagażnikiem CROSSO to prosiłbym o wypowiedź.
senjiro Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Tak, można. Te boczne otwory służą właśnie do przymocowania bagażnika, błotniki mocuje się do poprzeczki To raz, a dwa że przy haku przerzutki i otworach to mocowania tarczy tez są otwory żeby zamontować bagażnik.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.