Skocz do zawartości

[Okładzina do V-ek] Jaka Okładzina do SD7

TrixTer

Rekomendowane odpowiedzi

Rim Wranglery są bardzo dobre gdyby nie cena i fakt, że "zjadają" obręczdry.gif

Obecnie używam Accent 4 Function i są naprawdę dobre. Hamują świetnie, mają dobrą modulację i wolno się zużywają i nie piszczą na mokrothumbsup.gif

Mogę o nich mówić w samych superlatywachwink.gif

Zapomniałeś dodać najważniejszego. Kosztują 10zł:)

Kurcze, myślałem o jednym, a pisałem o drugim. Miałem na myśli Authory ABS-3CC-P i ich odpowiednik od Meridy, a nie Accenty.

W tej chwili mam z tyłu Accenty 3-Function. Padlina jakich mało, na mokro praktycznie nie hamują, jest problem z zablokowaniem koła. W błotnistych warunkach zużywają się w błyskawicznym tempie. Wcześniej miałem Authory 3CC, były lepsze pod każdym względem.

Szczerze mowiac, to ja zawsze kupowalem twarde czarne okladziny wymienne za 10-11 zl :thumbsup:. Czerwonych nigdy nie bralem bo przerazliwie piszczaly, a nie widzialem wiekszej roznicy przy hamowaniu klockami za 10 zl i za 25. No moze jedna, wszystkie 3-pady i multifunctiony hamuja generalnie slabiej niz normalne pelne okladziny i szybciej sie zuzywaja :icon_wink:.

Szczerze mowiac, to ja zawsze kupowalem twarde czarne okladziny wymienne za 10-11 zl :(. Czerwonych nigdy nie bralem bo przerazliwie piszczaly, a nie widzialem wiekszej roznicy przy hamowaniu klockami za 10 zl i za 25. No moze jedna, wszystkie 3-pady i multifunctiony hamuja generalnie slabiej niz normalne pelne okladziny i szybciej sie zuzywaja :thumbsup:.

Generalnie lepiej kupić coś co hamuje minimalnie słabiej i jest tańsze. Może zużywa się też szybko, ale lepszy zakup nowych okładzin niż nowej obręczy :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...