Kellysbicycles Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Heh, słabo Ten temat klasyfikuje się do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacholski Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Modyfikowana... Rozumiem. Modyfikacja ktora zbila prawie 500 g. Fajnie ! Pewnie zdzieral lakier, dawal jedna warstwe, zbedne rzeczy typu mocowanie hamulca <Disk> odciete etc. Pozdro ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Do własciciela roweru: Hejka spotkałem cie kiedys na goralach na start w walbrzychu w kwietniu, rowerek super, przy tych 17 calach calkiem długi, no juz 2 osoby z kkw sa na tym forum, w lubawce byles tez? cos tam pamietam kogos na takim rowerze znaczy ja z kkw nie jestem ale jeszcze jest łukasz michalczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Nie mówiąc, że na bikstats-ie autor podał wagę - 8.973 kg!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.