Peterp079 Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 A ja sie podlacze do tematu. Co byscie radzili w momencie jesli jednak okaze sie ze 2010 Expert bedzie juz nie do kupienia. Czy warto za cene 3300 brac 2011 czy moze juz cos innego sensowniejszego polecicie o podobnej geometrii ramy? Przymierzalem sie do Experta i jest mi na nim bardzo wygodnie stad moje poszukiwania roweru o podobnej ramie. Bede wdzieczny za podpowiedzi.
Contract Napisano 13 Marca 2011 Autor Napisano 13 Marca 2011 Zawracalem tylko czas ;( niestety po mojej analizie SWOT nie bede wstanie kupic tego roweru. Musze odnowić stary i mam na to ok 600zl. Nie chcę zaśmiecać forum więc czy moge tutaj kontynułować wątek, bo prosze o poradę w wyborze częsci. 1.Hamulce v-brake x1 -mysle, że wystarczy SINGLE DIGIT 5 Avida ok 50zl 2.Manetki do przerzutek i hamulców (do przerzutek bardziej potrzebne) - DEORE BL-M511 x2 ok.60 zl a manetki do przerzutki przede wszystkim tylnej! 3.Koła 26', mam dziwne obręcze,często centrowałem koła i nadają się już do wyrzucenia. I tu powstaje pytanie czy mam już całe kupować czy na obecne piasty, które mają przejechane ok. 5600 km. Koła sądze, ze najwięcej mnie bedą kosztować. 4.Suport - jeszcze żyje i jak kasa zostanie to moge wydać na nowy. Proszę o porady,
Mod Team Franio Napisano 13 Marca 2011 Mod Team Napisano 13 Marca 2011 A mógłbyś rozpisać dokładnie specyfikację wszystkich części w tym rowerku? Będzie łatwiej doradzić i dobrać odpowiednie komponenty.
Contract Napisano 14 Marca 2011 Autor Napisano 14 Marca 2011 Czesci pt. Kupie i zapomne. Nie bede musiał się męczyć z naprawianiem itp. Rower mi sluzy jako srodek lokomocji w Warszawie. Jezdze dużo i w kazdych warunkach atmosferycznych i po wielu nawierzchniach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.