MeridaSub20 Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam mam standardową piastę od Meridy Sub20, piasta ma prześmigane ok 250km(las, asfalt). Ostanio miałem przyjemność wymieniać napęd w tym kasetę i zauważyłem że mam luz na bębenku i to całkiem spory. Co może być przyczynąi jak można to naprawić czy w oglę można. Szerokości;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Naprawić raczej można, zapytaj w serwisie ew. wymiana bębenka ale raczej to już przewyższa wartość piasty i lepiej kupić coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Może jest nie dokręcony ? Też tak miałem i dziwił mnie właśnie luz, później sie okazało że zerwałem gwint i korpusie piasty i piasta była do wywalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeridaSub20 Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Nie wydaje mi sie żeby coś było nie dokręcone bo wszystko dokładnie przejrzałem, ale widać że będę musiał zrobić to raz jeszcze:) Ale moim zdaniem bębenek jest spracowany, jak na standardowy sprzęt to i tak dobrze, ale do downhillu sie nie nadaje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.