Skocz do zawartości

[Wyprawa] LItwa, Łotwa, Estonia

Groda

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem

Witam wszystkich rowerzystów.

Z racji tego, że też jestem zapalonym rowerzystą znalazłem się na Waszym forum.

Niestety sport to zdrowie a ja wykończyłem swoje nadgarstki i rower mój czeka na lepsze czasy :icon_mrgreen:

Chcę Wam pokazać moją wyprawę "prawie rowerem" :)

Mam nadzieję, że zaciekawi Was.

Zapraszam.

http://grodagroda.blogspot.com/

Widziałem na forum pytania dotyczące regionów, w których byłem. Służę pomocą.

Pozdrawiam

Na skuterku przez Litwę ,Łotwę i Estonię? Można... Ale czy jest się czym chwalić na Forum Rowerowym ?

Przejechałem tą trasę jadąc jeszcze dalej przez Finlandię i Szwecję do Polski. Jechałem z żoną i dwunastoletnim synem. Oczywiście na ROWERACH !!! --> fotki : http://foto.onet.pl/7fkoy,oxowcnxnvkaa,mhdur

Autor pisze cyt. "Ryga odpadła z powodu deszczu... ,cyt. "Nawet mi przez myśl nie przeszło żeby zwiedzić Tallin...

no i dlatego zamiast zdjęć pięknych starówek Rygi a zwłaszcza Tallina mamy fotkę faceta w gumiakach!

Opis wyprawy mało interesujący i chaotyczny ! Fotografowanie się z papierosem i częste pisanie o paleniu w czasie gdy wszyscy walczą z tym nałogiem infantylne . Moje uwagi złośliwe ? Troszkę ! Ale szczere !

Witam

Dziękuję za pochwały jak i również za uwagi.

Teraz trochę wyjaśnień :)

Papierosy...niestety palę, to fakt. I jest to indywidualna sprawa każdego z nas. Więc nie interesują mnie zupełnie trendy panujące na świecie. Filmik kręciłem na postojach gdzie miałem około dziesięć minut przerwy. Dlatego nie czekałem na włączenie kamery jak już skończę palić.

Przy pisaniu relacji górę brały emocje i myśli, których miałem natłok po każdym dniu. Dlatego jest to raczej spis tego co czułem.

Jeżeli chodzi o cenzurowanie komentarzy to jeżeli zauważycie na końcu zdania jest wstawiony uśmieszek, który zapewnia, że jest to oczywiście żart.

Ten facet w gumiakach to Polak. Prawdziwy Polak, który mieszka w Wilnie. Nie po obuwiu ocenia się ludzi. Spędzenie z nim kilku chwil jest o wiele ciekawsze niż zdjęcia starówek. Ale to jest również indywidualna sprawa. Ludzie jeżdżą w różnym celu.

I to nie jest kwestia pochwalenia się. Napisałem tak: "Widziałem na forum pytania dotyczące regionów, w których byłem. Służę pomocą."

To nie jest kontra. Po prostu chciałem trochę nakierować czytających o co mi w tym wszystkim chodziło.

I tak to wygląda.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...