ugupu Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 x4. W sumie prawie 25 km. Licznik Sima 1609 STS po chwili pokazuje temperaturę -8.9 st. C, Epicon pracuje bez problemów, hample też. Po pierwszej pętli wyświetlacz licznika przestał działać, nie wiem, z jaką prędkością jadę. LCD tak zwolnił, że nie pokazuje nic, tylko jakieś kreski. Podobnie przewodowa Sigma bc 1200. Ale mam pewność, że ona liczy, zabaczymy na końcu jaka wyjdzie różnica. Drugie kółko. Liczniki zamarznięte. Epicon działa jakby troche wolniej, zmniejszył się jałowy skok klamek w hamplach. Stroker trial. Hamuje nadal dobrze, modulacja jak dla mnie OK. Trzecie kółko. Licznik i hample bez zmian, Epicon zamienił się w sztywniaka. Blokuję go w trosce o zaworki w kartuszu. Czwarte kółko. Bez zmian. Zjeżdżam do knajpy "Pod Świerkiem" na grzane piwo z sokiem malinowym. Rowerek został na zewnątrz. Po około 45 minutach rusza do domu. Liczniki nadal wyświetlają bzdury, amor zablokowany, klamki hampli odzyskały pierwotny skok. W domu. Sigma 1609 STS wyświetla 24.6, BC1200 przewodowa 24.9. 300 m na bez mała 25 km to niewielki błąd. Amor po ogrzaniu wrócił do siebie. hample też. Fajna wycieczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 To teraz napisz jaki jest cel tego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Nie ma celu. Miał być wpis w innym wątku. Ciekaw jestem, jaka kara mnie czeka. Dostałem już za ten temat jedno ostrzeżenie za niezgodność z pkt 2b regulaminu. To co teraz? Drugie ostrzeżenie czy ban? Dwóch adminów na jednego forumowicza? Jeden nie da sobie rady? Panowie, nie bądźcie śmieszni. Jak uważasz, że wątek jest bez sensu, a jest, to go zamknij i uzasadnij swoją decyzję. Tak jak kolega Schwefel zamknął w "hamulcach". Szacun dla niego. Albo dołącz wpis do pasującego wątku, masz przecież taką możliwość! Dziwi mnie to, że pozwalacie, Admini, na chamską dyskusję w jednych wątkach, w innych zaś walicie ostrzeżenia i inne kary za nic, za ludzki błąd. Dlaczego? Bo Admin to Bóg? Wie wszystko? Wiesz co, Adminie, rzygać mi się chce że, na forum które skupia ludzi złączonych jedną pasją-rowerami, że na tym forum muszę trząść portkami ze strachu, że ktoś z was mnie ukarze za błąd, że sam muszę cenzurować moje wypowiedzi. A teraz zrób co chcesz. Pozdrawiam, Janek/Ugupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 No co jest, Panowie? Mieciu, Pixon? Dostaliście PMy? Działać Panowie, działać! Za chwilę napiszę nowy temat o tym, jak to forum jest moderowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Nie ma celu. Miał być wpis w innym wątku W takim razie można było wcisnąć przycisk Raportuj lub napisać meila do kogoś z obsługi z prośbą o przeniesienie tematu, postu we wskazane miejsce. Nikt by Ci głowy za takie postawienie sprawy nie urwał, każdy może się pomylić. Czytając Twój temat chciałem wiedzieć jaki on ma cel, ponieważ sam nie wiedziałem do czego mam go zakwalifikować. Równie dobrze mógł się znaleźć w temacie: Co dzisiaj rowerowego zrobiłeś. Zrozum, że nie każdy siedzi w głowie kreatora wątku i nie wie co miał na myśli pisząc to czy tamto. Ciekaw jestem, jaka kara mnie czeka. Dostałem już za ten temat jedno ostrzeżenie za niezgodność z pkt 2b regulaminu. To co teraz? Drugie ostrzeżenie czy ban? Ostrzeżenie zgodnie z pkt. 5g Regulaminu Dziwi mnie to, że pozwalacie, Admini, na chamską dyskusję w jednych wątkach, w innych zaś walicie ostrzeżenia i inne kary za nic, za ludzki błąd. Nikt nie powiedział, że za błędy się nie płaci. Nie od dzisiaj wiadomo, że najlepiej uczyć się na błędach... czyichś. Reszty wypowiedzi nie komentuje, bo bym musiał się powtarzać. No co jest, Panowie? Mieciu, Pixon? Dostaliście PMy? Działać Panowie, działać! Za chwilę napiszę nowy temat o tym, jak to forum jest moderowane. Nie każdy siedzi non stop przy komputerze. żeby kontrolować co dzieje się na forum. Jest okres w którym ludzie wyjeżdżają na sylwestra i chcą odciąć się od wszystkiego. Nie musisz nam grozić, krzyczeć, ponieważ to tylko pogarsza Twoją sytuację stawiając Cię w złym świetle. Zamykam ten wątek i daje link do świeżo toczącej się dyskusji nad "zrecenzowaniem adminów" link do toczącej się dyskusji [moderacja na forum]Wycinanie wolnomyśłicieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.