Skocz do zawartości

[rower] Kross Extreme Fr1 Sing

filip2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! :thanks:

Jako że moje tematy poprzednie zostały usunięte to teraz postaram się utrzymać regulaminu...

Moje pytanie brzmi czy rower w.w. będzie dobry na początek downhill'u ?

Nie chcę zbytnio wydawać dużo pieniędzy,ponieważ nie wiem czy się sprawdzę :D

Jeśli ten rower odpada (według was) to zamierzam sam sobie złożyć ale wolałbym już coś złożonego ;)

pozdrawiam :blush:

Napisano

Za 1000 zł życzę powodzenia ze składaniem roweru do czegokolwiek a tym bardziej do DH.Masz jakieś doświadczenie w rowerach ? Bo dając przykład signa FR z duro triple sądzę że nie.A jak się nie znasz to nie składaj bo na dobre ci to nie wyjdzie.Co do signa to rama całkiem ok.Ale cały osprzęt a szczególnie amor jest zła .

Napisano

Możesz dozbierać do nowego Signa FR 2, który ma już Domaina i Roco. Jednak kosztuje 5499 (cena z oficjalnej strony krossa).

Może jakiś Hardtail?

Napisano

Rower z rama signa za 5,5k? Smiech na sali, kross juz naprawde powariowal... Co do tematu dozbieraj i szukaj uzywek HT, wyrwiesz cos znosnego na poczatek za 1,5-2k

Napisano

Earl nie dość że koleś ma 1000 zł na rower a ty mu proponujesz żeby dozbierał 4,5 k to jeszcze polecasz mu signa Fr2 który co jak co ale za 5,5 k nie jest super rowerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...