filip2 Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 Witam! Jako że moje tematy poprzednie zostały usunięte to teraz postaram się utrzymać regulaminu... Moje pytanie brzmi czy rower w.w. będzie dobry na początek downhill'u ? Nie chcę zbytnio wydawać dużo pieniędzy,ponieważ nie wiem czy się sprawdzę Jeśli ten rower odpada (według was) to zamierzam sam sobie złożyć ale wolałbym już coś złożonego pozdrawiam
Toluz Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 Za 1000 zł życzę powodzenia ze składaniem roweru do czegokolwiek a tym bardziej do DH.Masz jakieś doświadczenie w rowerach ? Bo dając przykład signa FR z duro triple sądzę że nie.A jak się nie znasz to nie składaj bo na dobre ci to nie wyjdzie.Co do signa to rama całkiem ok.Ale cały osprzęt a szczególnie amor jest zła .
Earl Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 Możesz dozbierać do nowego Signa FR 2, który ma już Domaina i Roco. Jednak kosztuje 5499 (cena z oficjalnej strony krossa). Może jakiś Hardtail?
C00BA Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 Rower z rama signa za 5,5k? Smiech na sali, kross juz naprawde powariowal... Co do tematu dozbieraj i szukaj uzywek HT, wyrwiesz cos znosnego na poczatek za 1,5-2k
Toluz Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 Earl nie dość że koleś ma 1000 zł na rower a ty mu proponujesz żeby dozbierał 4,5 k to jeszcze polecasz mu signa Fr2 który co jak co ale za 5,5 k nie jest super rowerem.
C00BA Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 Tak na szybko znalazlem taki rower http://allegro.pl/rower-ns-bitch-pike-dartmoor-truvativ-okazja-i1378359065.html. Na poczatek nauki fr/dh by wystarczyl tylko z miejsca do wymiany opony i zalozenie kasety no i hampla na przod. Cala zabawa wyniosla by sie w okolice ok. 2k wiec nie ma innej mozliwosci niz spory zastrzyk pieniezny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.