P3NNY Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Jak w temacie. Czy wiecie kto i w jakiej cenie może wykonać mi tę usługę na terenie m. Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Ryszard Kasiński. Legionów 51. Zawiozłem ramę ze starą korbą i za frezowanie mufy+ założenie nowej korby policzył mi 30zł z tego, co pamiętam. Co prawda na startowym rowerze mam mało przejechane, ale żadne luzy nie powstały, korba luźno się kręci, po czym wnioskuję, że mufa jest porządnie zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Kozacko 3 dychy za całość to znaczy że za mufę jeszcze mniej. Super dzięki na info kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.