Ada93m Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Wiecie może co grozi mi, rowerzyście gdybym na jakimś pieszym szlaku w tatrach spotkał jakiegoś strażnika TTP? Myślę o trasie z Polany Chochołowskiej żółtym szlakiem na Grześ a następnie Długim Upłazem na Rakoń . Myślałem jeszcze o tym aby dojechać jeszcze na Wołowiec. I nie wiem czy taka wyprawa była by "opłacalna" jak bym się spotkał z mundurówką na trasie. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Myślę, że możesz z całą pewnością liczyć na mandat a i sama trasa (szczególnie pod górę) nie jest jakoś specjalnie przyjazna rowerzystom. Szlaków rowerowych w TPNie jest niewiele -> http://www.tpn.pl/pl/zwiedzaj/turystyka/news/88/Turystyka-rowerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.