kalin20 Napisano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Witam Wiem ze jest zima, i nikt nie jeździ, ale mam nadzieje ze nedługo lody stopnieją i bedzie można pojeździć Jestem studentem i od tego roku mieszkam w Olsztynie i z racji tego ze nie bardzo znam miasto poszukuję ludzi do wspólnego streetowania. Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na gg lub pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkrukkk Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witaj, Ja bym się na to pisał ;-) Napisz na czym jeździsz? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 na razie seryjny kross ds, ale już kompletuje do niego częsci troszkę lepszej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkrukkk Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No i spoko, ja póki co składam rowerek zejdzie mi jeszcze ze 2 tygodnie ;-) Czekam na lepszą pogodę i możemy razem pośmigać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.