Hubercik Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 SIema... Mam pytanie co do tych korb.. mam zamiar kupic korbe, obie są w podobnych cenach. ktora byscie wybrali?? jakie macie doznania z ich uzytkowania. Wiem ze deore 2010 jest bardziej znana. Prosze o opinie. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Deore 2010. Będzie to rozwiązanie zapewniające większą sztywność. Tarcze korby mam wrażenie, że trwalsze będą w Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Bierz shimano. Na pewno będą sztywniejsze. Po za tym, bierz to co sprawdzone czyli shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubercik Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 To już chyba wiadome. No ale jaki kolor ramion woleli byście.?? srebrny czy czarny. w sumie srebrny z wyglądu ładniej trochę ale jak waszym zdaniem?? Chyba srebrny mniej będzie widać zniszczenia.... Piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruferzyk Napisano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Ten czarny Deore to nie do końca jest taki czarny, on jest taki połyskująco grafitowy lekko (oczywiście bardzo ciemny, prawie czarny). Jak dla mnie zdecydowanie Deore w wersji czarnej. Poza tym jak ci się łożyska zajadą (nie mówię, że tak będzie, ale jest to możliwe) to nie będziesz musiał za nowy wkład płacić 80zł tylko za 6 zł kupisz 2 łożyska, założysz i śmigasz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Osobiście wolę czarną. Miałem kiedyś srebrną korbę i odrapana wyglądała gorzej niż czarna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rondel96 Napisano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Ja na Twoim miejscu brał bym truvativa nawwet jeżeli jest gorsza. Jakoś ten napis deore na ramionach korby mnie zniechęca Miałem doczynienia z deorką tyle, że w starszej wersji dobrego słowa o niej nie powiem.Co do 2010 to nie wiem, może japany mocno poszły do przodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubercik Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 no to czrne wezme ramiona. Ale szkoda bo na jednej aukcji jest klucz specjalny zeby suport wkrecic Gratis(ale korba srebrna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rondel96 Napisano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 bierz tą z kluczem, u nas w Giżycku w rowerowym klucz 60 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Weź to co bardziej pasuje ci do reszty części i co tobie się podoba. Moim zdaniem czarny jest bardziej uniwersalny. Jak masz ciemną ramę to srebrna korba szpeci rower moim zdaniem. Klucz kupisz już za 30 zł. A jak nie zależy ci na wyglądzie to srebrna też będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Napisem Deore na ramionach nie ma się co przejmować, i tak schodzi po 2-3 miesiącach wraz z grafitową farbą Po za tym technicznie działa bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rondel96 Napisano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 ja bym poszukał jakiejś uzywki w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.