Skocz do zawartości

[korba]Truvivat blaze power spline czy deore 2010

Hubercik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

SIema... Mam pytanie co do tych korb.. mam zamiar kupic korbe, obie są w podobnych cenach. ktora byscie wybrali?? jakie macie doznania z ich uzytkowania. Wiem ze deore 2010 jest bardziej znana. Prosze o opinie. dzieki

Napisano

To już chyba wiadome. No ale jaki kolor ramion woleli byście.?? srebrny czy czarny. w sumie srebrny z wyglądu ładniej trochę ale jak waszym zdaniem?? Chyba srebrny mniej będzie widać zniszczenia.... Piszcie :P

Napisano

Ten czarny Deore to nie do końca jest taki czarny, on jest taki połyskująco grafitowy lekko (oczywiście bardzo ciemny, prawie czarny). Jak dla mnie zdecydowanie Deore w wersji czarnej. Poza tym jak ci się łożyska zajadą (nie mówię, że tak będzie, ale jest to możliwe) to nie będziesz musiał za nowy wkład płacić 80zł tylko za 6 zł kupisz 2 łożyska, założysz i śmigasz dalej.

Napisano

Ja na Twoim miejscu brał bym truvativa nawwet jeżeli jest gorsza. Jakoś ten napis deore na ramionach korby mnie zniechęca :P Miałem doczynienia z deorką tyle, że w starszej wersji dobrego słowa o niej nie powiem.Co do 2010 to nie wiem, może japany mocno poszły do przodu...

• Mod Team
Napisano

Weź to co bardziej pasuje ci do reszty części i co tobie się podoba.

Moim zdaniem czarny jest bardziej uniwersalny.

Jak masz ciemną ramę to srebrna korba szpeci rower moim zdaniem.

Klucz kupisz już za 30 zł.

A jak nie zależy ci na wyglądzie to srebrna też będzie ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...