Hubercik Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Sluchajcie... Chce kupić nową korbę chodzi mi o Truvativ blaze power spline. Jeździł kto na niej lub ma jakies opinie niech napisze. Nie znalazłem podobnego tematu. Może nie jest to korba wysokiej klasy ale na moim miejscu też byście woleli chodz taka(mam 6 letnią stalową srebrną korbę która strzela) ale inne cześci wysokiej klasy(xt.. dt hugi itp.). Jest przystosowana ona do 9rz.??? Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender999 Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 No korba daje rade ogólnie posiada to wszystko co korba za takie pieniążki powinna mieć. Być może jest trochę ciężka i przeciętnie sztywna ale do jazdy "niezawodowej" da rade. Jest także kompatybilna z napędem 9rz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugatti Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Ja za tę kasę bedzie dobrym wyborem, a 9 obsłuży bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpecjalistaGiant Napisano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Do amatorskiej jazdy i od czasu do czasu na ciekawsze bezdroża - będzie bardzo dobra. Miałem Truvativ ISOflow w poprzednim rowerze i nie mam powodów do narzekań. Będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.