Pichu Napisano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Zmieniona kierownica na PRO FRS 700mm taką: Zmieniony również suport na BB-ES25 bo XT-ka zajechałem ostatnio. Miał juz na koncie około 13000km więc miał prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sEs Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 No to przydałyby się fotki z nową kierą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Jak dorwę jakiś aparat to porobię fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Sprostuję od razu sprawę z suportem. Jest w 100% sprawny, winny trzeszczenia okazał się piach w sztycy. Po wymianie na nowy trzaski nie ustąpiły, dopiero jak wyjąłem sztycę i przetarłem ją rękawiczką oraz wnętrze rury pod siodłowej trzaski ustały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Widzę ruchy w dobrym kierunku, podoba mi się ta kiera, szeroka i z dobrym wzniosem. Sam miałem już 720mm, 660, 580 prostą, 620 carbon a teraz z powrotem jestem u 680 z dużym gięciem i jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Dziś zrobiliśmy z Lukiem sesję foto mojego roweru. W świetle zachodzącego słonca. Według mnie fotki wyszły bardzo fajnie Jest czym nacieszyć oko. Szkoda że bateria w aparacie skończyła się przed pełnym zachodem słońca bo mogłyby być jeszcze lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Dziś zrobiłem serwis foxa, tak gdybaliście ze lagi w środku zajechane a okazały się idealne, ani ryski. Czas już był najwyższy zobaczcie na kolor starego oleju: Jak by ktoś chciał to mam do odsprzedania 275ml motorexa 10W za 25zeta + wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Rower juz w częściach na sprzedaż. Jeżeli kogoś coś interesuje to prosze o info. Niedługo przedstawię pełną listę wraz z cenami. Na sprzedaż będą tez buty, narzędzia oraz rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProKreator Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Czemu taka globalna wyprzedaż!!!! Kończysz z rowerem czy co???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Wyjeżdżam z kraju, roweru zabrać nie mogę. Stąd wyprzedaż całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Temat można zamknąć, rower nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.