marcinusz Napisano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Czytam uważnie. Nie zrozumiałeś mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Dobra nie ważne, pojeżdżę trochę ze skokiem 130 to się przekonam. W razie co zawsze mogę wrócić do 100mm. To tylko kwestia podkładek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 marcinusz chce ci powiedzieć, że zmieniłeś więcej niż zachowanie na zjazdach w porównaniu do 100mm ale na tej ramie A on cie źle zrozumiał bo miałeś na myśli, że będzie się zachowywał jak twój stary rower na 100mm, a nie toxic na 100mm. Zachowywać się będzie dużo inaczej w porównaniu z toxicem 100mm Co do roweru to wyraziłem swe zdanie na BF. Ale mimo to jeszcze raz powiem: Świetny sprzęt! No bo w końcu full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Wróciłem z powrotem na skok 100mm, jakoś tak dziwnie mi się jechało. Nogi były za bardzo z przodu. Dziwne uczucie podczas kręcenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Jeżdżę już jakiś czas na nowym rowerku i muszę przyznać, że zawieszenie mimo, że to jednozawias zachowuje się rewelacyjnie. Wybiera nawet najmniejsze nierówności, teraz dopiero wiem co to komfort podróżowania na rowerze Na pewno jakąś zasługe ma w tym też damper, który jest całkiem spoko. Moge tego manitou z czystym sumieniem polecić każdemu, kto szuka taniego a dobrego dampera 165mm. Dzięki platformie praktycznie nie buja. Uważam, że ten Kelly's to był bardzo trafiony zakup. Powrotu do HT nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 W drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Zważyłem dziś rower, jeszcze z Torą. Waga 14,5kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kilka zdjęć nowego nabytku, sprzęt przyjdzie we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ile daleś za tego foxa? Ciekawe jaki stan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 880zł, stan idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Pichu, od znajomego? Bo jeżeli nie to wątpię w ten idealny stan. Każdy z allegro jest "idealny", nawet te po kilkudziesięciu tysiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacholski Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Nawet nie umyl go porzadnie do sprzedazy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 No i co z tego, że nie umył Widać, że zadbany. Wystarczy spojrzeć na golenie górne. Crazyk, okaże się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 golenie górne haha dobre dobre, widzę że jesteś nieźle napalony ps jeszcze jedno Ci powiem że też chciałem sobie go zobaczyć, bo sprzedający z allegro również jest z Wrocławia ale sprzedawca w ogóle nie chciał się spotkać Więc powodzenia Ci życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Mieliśmy na serwisie podobnego FOXa stan idealny;). Ale w środku nie był już taki idealny hehe Golenie zjedzone naturalnie, z racji przebiegu. Dlatego wolę coś co nie posiada anody, a chrom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacholski Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 A na dole to golenie dolne ? JEzeli tylko patrzysz na lagi to pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 16 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Panowie, czyżby zazdrość Was zjadała? Nieładnie. Pichu kupił, założy i zobaczy. Starczy dywagacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukes Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Teraz nie ma co już dywagować, zdaje się że na zastanawianie się jest za późno. Przyjdzie amortyzator, trzeba go będzie otworzyć i zobaczyć i tyle. 3mam kciuki, Pichu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Paczka już w drodze do mnie, leci UPS-em. Mam już numer przesyłki, więc jutro amor powinien być u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Amorek dotarł, i jest już założony. Ugina się pięknie, anoda na lagach w idealnym stanie, tak jak pisał sprzedawca, golenie dolne również w bardzo dobrym stanie. Nic nie cieknie, nie zostawia oleju na lagach. Jak dla mnie ideał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ladnie Gratuluje udanego zakupu, ja sam czekam wlasnie na paczke palna czesci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Jeszcze jedna foteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Se zaktualizuj dane roweru i zdjecie w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 18 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Pichu, do jutra widzę amorek dokładnie wyczyszczony bo będą nieprzyjemności. Nie wstyd Ci pokazywać brudny amor? Co to za tłuste ślady na trzecim zdjęciu?! Natychmiast napisz samokrytykę. Przewód o przedniego hamulca prosi o skrócenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.