enigma Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 trase znam jak wlasna kieszen i gwarantuje zadowolenia. jest to moja ulubiona trasa. @btrx trasa od Szklar do Przemyśla jest ciężka? tzn dużo cięższych podjazdów? Serpentyny przed Szklarami to pikuś. Przez Zabratówkę i Nieborów też można spokojnie przejechać Ciekaw jestem jak jest dalej.
kundello Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 Tam raczej nie ma jakichś strasznych podjazdów. Jest jeden taki dłuższy bliżej Przemyśla:
btrx Napisano 10 Stycznia 2011 Napisano 10 Stycznia 2011 hmmm, dokladnie, od dynowa do rzeszowa jest swietnie. te podjazdy to pikus przy wspomnieniach z tych widokow. wiekszosc podjazdow mozna wziac z rozpedu, ale prosze sie nie zdziwic jezeli na ktoryms zatrzymacie sie by podziwiac np doline sanu ktora sie chwile wlecze w ciagu tej trasy karpaty zaczynaja sie... dokladnie od tej drogi. i jest to swietne zaproszenia zeby pojechac w ich glab.
Rafal93 Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Napisano 10 Stycznia 2011 No to chyba nie odmówię sobie tej przyjemności i wybiorę tę trasę.
Rafal93 Napisano 17 Lipca 2011 Autor Napisano 17 Lipca 2011 Wycieczka udana. Pokonałem w ciągu 1 dnia ok. 350km.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.