Skocz do zawartości

[wycieczka] Szukam kompana

Rafal93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Pod koniec czerwca 2011 wybieram się na jednodniową wycieczkę licząca około 345km. Startuję z Częstochowy, a kończę w Przemyślu.

Znaczna część tej trasy wiedzie przez Wasze województwo. Dlatego to właśnie w Waszym województwie szukam eskorty, która pomoże mi sprawnie przejechać przez świętokrzyskie i pomoże mi osiągnąć mój cel.

Do świętokrzyskiego wjadę w okolicy Secemina i będę poruszał się mniej więcej na trasie Jędrzejów, Pinczów, Busko-Zdrój, Pacanów. Dalej pojadę do karpackiego.

Najprawdopodobniej (jeśli wszystko pójdzie z planem) do świętokrzyskiego wjadę ok. 4:30 rano, a wyjadę ok. 10:00.

Liczę na Waszą znajomość terenu, a przede wszystkim miłe towarzystwo i wsparcie psychiczne podczas jazdy.

Chętnie odpowiem na pytania.

Pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

witam

Szukam bratniej duszy na rowerek. Jestem z kielc. Ja jeżdże a kolarzówce, ale jeśli ktoś na grubszej oponie uważa ze może ze mną pośmiagac to się nie obrażę :P

Ogólnie jeżdze amatorsko (jeśli tylko czas pozwala około 50-60 km dziennie), a w wolny dzień weekendowy wypadam na 100-150 km (to jak jeszcze na rozwalającym się góralu poginałem ), a planuję coraz dłuższe trasy.

Obecnie poszukuję chętnej osoby na wyjazd z kielc do krakowa i z powrotem, w ciągu jednego dnia oczywiście. Wyjazd w jakiś pogodny dzień koło 4-5 rano.

Chętnych proszę o kontakt mail lub gg: 11522441

Acha: jeśli to ważne to mam 27 lat:)

• 4 tygodnie później...
Napisano

W ostatnim czasie plany uległy zmianie i postanowiłem drogę powrotną pokonać na rowerze, czyli z Przemyśla do Częstochowy. Najprawdopodobniej wyruszę w sobotę ok. 19:00. Jeżeli wyruszę o tej godzinie to o ok. 21:00 będę w Łańcucie, ok. 23:00 w Kolbuszowej, 24:00 w Mielcu, 02:00 w Busko-Zdroju, 03:00 w Pińczowie, 04:30 w Jędrzejowie, 06:00 w Szczekocinach. W domu mam nadzieję być ok. 9:00 w niedzielę.

Jeżeli ktoś jeszcze chciałby mi potowarzyszyć to zapraszam. Wasza pomoc jest teraz dla mnie jeszcze ważniejsza bo mogę mieć problemy z uzupełnianiem bidonu. Szczególnie zależy mi na eskorcie z ok. Mielca. Nie wiem jak najlepiej przejechać do Busko-Zdroju.

Napisano

Gratuluję i przepraszam że nie dałem rady :/ Niestety myślałem że będziecie troszkę wcześniej tak to bym na 100000% był ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...