Rafal93 Napisano 15 Grudnia 2010 Napisano 15 Grudnia 2010 Witam. Pod koniec czerwca 2011 wybieram się do rodziny na rowerze. Trasa wiedzie prawie najkrótszą drogą między Częstochową, a Przemyślem. Jest to dystans ok. 345km. Chcę pokonać ten dystans w ciągu 1 dnia. Będę poruszać się rowerem szosowym. Wszystko co będę potrzebował na trasie mieszczę w torbie podsiodłowej i na kierownicę. Resztę rzeczy wysyłam do miejsca docelowego. Szukam osoby, która chciałaby mi towarzyszyć. Nie liczę na to że znajdę osobę, która będzie mi towarzyszyć na całym odcinku, bo wiem że szanse na to są bardzo małe, ale mam nadzieje, że znajdzie się osoba, która będzie mnie eskortować na pierwszych kilometrach. Ruszam z Łochyni, a granicę województw przekraczam w okolicy Koniecpola. Dalej kieruję się na Jędrzejów. Godzina startu będzie bardzo wczesna. Jeśli jest ktoś wstępnie zainteresowany pomocą mi, to proszę pytać. Pozdrawiam!
Moloch89 Napisano 15 Grudnia 2010 Napisano 15 Grudnia 2010 Trochę odległy termin, ale jak będe miał wtedy wolne to chętnie pojade aż do Przemyśla
Rafal93 Napisano 15 Grudnia 2010 Autor Napisano 15 Grudnia 2010 To świetnie. Będzie to po wystawieniu ocen czyli po ok. 19 czerwca, ale muszę wrócić min. 2 dni przed wyprawą po Europie. Na następny dzień po przyjeździe można wybrać się w Karpaty, bądź do Lwowa. Musisz wiedzieć, że nie wracam na następny dzień, ale po 2-3 dniach.
Rafal93 Napisano 16 Grudnia 2010 Autor Napisano 16 Grudnia 2010 Tego dnia co ja, czy wracałbyś od razu po przyjeździe?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.