Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Z tego co wiem to sam kolor nie wpływa na cenę koszulki tylko ilość kolorów na koszulce. Prawdopodobnie dopłacać trzeba za nadruk o ponad 4 kolorach. MarcinG powinien być lepiej poinformowany odnośnie tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Czyli już się nie zajmować koszulkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Do kogo i do kiedy wpłacamy pieniążki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arakros Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 no marna ta organizacja troszkę a ja do kogo mam wysłać projekt i do kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Z tego co wiem to sam kolor nie wpływa na cenę koszulki tylko ilość kolorów na koszulce. Prawdopodobnie dopłacać trzeba za nadruk o ponad 4 kolorach. MarcinG powinien być lepiej poinformowany odnośnie tego tematu Właśnie kolor wpływa na cenę koszulki. Tylko zostało się dogadać co i jak. I ja mogę zbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Panowie spokojnie dzisiaj zamknę negocjacje cenowe, podam numer konta i kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 I jak tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 no właśnie, nie opierdzielaj się do zlotu dwa tygodnie zostaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Panowie i Panie ja w tym roku z powodów wszelakich mam mocno ograniczony czas na organizację. Pisałem do Koszulkowa dwa razy i mnie zlali. Jeżeli będzie zainteresowanie to zaraz koszulkowo jeszcze pomolestuje ale musimy być nastawieni, że koszulki dostaniemy po Zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 oj oj .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 cisza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Czyli koszulek nie będzie :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 na zlocie byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 To jak będzie z tymi koszulkami dla uczestników?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 to nie licz zbytnio na zlotową koszulkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dlaczego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 kyloziom, to nie była odpowiedź na twoje pytanie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2011 I jak tam, wszyscy zapomnieli, czy nic z tego nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.