Gitala Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Czyli można się już zapisywać na konkretne wersje koszulek ?. Jakaś konkretna rozmiarówka jest?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Czasami mam wrażenie, że zdolność czytania ze zrozumieniem jest jak tajemna wiedza dla nielicznych rycerzy Jedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Niestety jestem nowy na forum , nie brałem udziału w podobnych tematach więc nie wiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Jak dla mnie nadal koszulka arakrosa w wersji 2 SEL i ruferzyk przesadzisto przesadziste, jestem za prostotą przekazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Arakrosa 2'ka jest spoko, ale zauważcie, że niby są dwie wersje wymienione przez Lookas'a, a wew. ich grafik są kolejne różne, w tym "dirt" - która osobiście najbardziej do mnie przemawia Prośba do autora o większe, jasne doprecyzowanie wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Czyli można się już zapisywać na konkretne wersje koszulek ?. Jakaś konkretna rozmiarówka jest?. Wystarczy przejrzeć te 3 strony... dużo czytania nie ma... Do końca maja można nadsyłać swoje projekty (wydłużony termin), później będzie ankieta (chyba), zostanie wybrana jedna wersja koszulki (ta która wygra) i DOPIERO WTEDY będzie można składać zamówienie !!! "Czy to jest, k***a, jasne, żołnierzu?... Wróć, czy to jasne?" Jak to było w pewnym znanym polskim filmie _________________________________________________ Za dużo "mlyka" chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 No udało mi sie na chwile dostać do sieci. Postawię do południa ankietę na którą głosujemy tydzień do 10dni w zależności jak wyklaruje się lider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Mały ruch z projektami w związku z czym przekładamy ostateczny termin nadsyłania projektów do końca maja. Zostanie mniej czasu na wpłaty Ja proponuję dzień 15 maja, jako koniec nadsyłania projektów, tym bardziej, że nie ma zbytniego ruchu tym temacie. Trzeba jeszcze zagłosować, niektórzy będą chcieli wysyłkę, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 14 Maja 2011 Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 w innym filmie było "Kończ Waść wstydu oszczędź" więc głosujmy, jak ktoś nie namalował przez tyle czasu to i teraz nic nie wytworzy, a po zamówieniu będzie czas na spokojne załatwienie sprawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ok to zróbmy to ruskim targiem Projekty do 22 maja- ankieta 22-29 maja i lecimy z wpłatami. I tak mamy więcej czasu niż w było na to w zeszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruferzyk Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Sorry, że tak późno ale nie mogłem wcześniej przysiąść a chciałem jeszcze jakiś projekt zrobić. To są linki: 1 2 3 4 5 Tył koszulki to będzie sam nick czcionką taką jak z przodu. Wszystkie elementy można kolorystycznie dowolnie pozmieniać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Ta 1 wersja podoba mi się , tylko te litery O i cyfry 0 za bardzo 'zamalowane'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 W związku z zaistniałą sytuacją koszulek trzeciego zlotu finalnie nie będzie. Człowiek, który się tym zawsze zajmował dostał w podziękowaniu bana (aby nie zaśmiecać ewentualne dyskusje na ten temat proszę prowadzić w innym miejscu niż ten temat). Ja się tego nie podejmuję gdyż nie mam na to czasu. Chyba, że znajdzie się osoba, która się podejmie tematu zbiórki kasy na koszulki, dogadanie ceny z producentem i innych bajerów z tym związanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 A kto jest producentem ?. Gdyby tamta osoba nie dostała bana, to do kogo leciały wtedy przelewy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 O ile dobrze pamiętam to koszulkowo robiło koszulki dla pierwszego oraz drugiego zlotu. Kasę zbierał MarcinGoluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Wystarczy , że ktoś się podejmie zebrania danej kwoty?. Nie rozumiem , skoro ta osoba zbierała to z jakiego powodu zaprzestała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Bo została zbanowana. Całkiem sensownym odruchem w takiej sytuacji jest brak chęci pracy na rzecz forum czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Mam na myśli to , czy została zbanowana z powodu nie podjęcia się pracy czy jakiejś wypowiedzi w tym kierunku?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 ...(aby nie zaśmiecać ewentualne dyskusje na ten temat proszę prowadzić w innym miejscu niż ten temat).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Proszę poszukać na forum. Zdaje się że w dziale śmietnik jest częściowe wyjaśnienie sprawy a ten wątek utrzymywać w temacie w jakim był założony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 22 Maja 2011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Może uda mi się kogoś nastawić na to aby był odpowiedzialny za wpłaty, w takim razie czy można ruszyć z ankietą?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Tak, dziś ją dodam http://www.forumrowerowe.org/topic/91164-koszulki-ankieta/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 może głupie ale skoro jest ankieta to zakładamy, że koszulki w końcu będą ? a i dlaczego jeżeli wybieram projekt arakros 2 jestem zmuszany do wybieranie kolorystyki ruferzyka no i skromne pytanie "co autor miał na myśli z tymi ptaszkami ?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ukasz traktuj to tak głosujesz na projekt jakiś tam ale jak wygra ruferzyk to przynajmniej możesz mieć wpływ na wybór 1 z 5 wersji kolorystycznych. Co autor miał na myśli hmmm może odlot jaki tam będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Cena koszulki kolru białego o gramaturze 195g z nickiem na rekawie kosztowała by 41,35zł. Póki co brałem pod uwage projekt arakros 2. Jak się dogadamy co i jak do wzoru to mogę się podjąć zebania:) Jeszcze czekam na odpowiedź czy kolor koszulki wpływa na cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.