ruferzyk Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, oto mój pierwszy projekt. Jak znajdę czas to zrobię więcej, inną kolorystykę i nieco inną tematykę, kilka pomysłów mi po łbie chodzi. Oczywiście wszystko na tym projekcie jest modyfikowalne, pod napisami ewentualna data i miejsce zlotu, także z tyłu. Jeśli zrodzą Wam się jakieś sugestie to proszę śmiało walić. front back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arakros Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 krwisto i prośba zmniejszaj trochę grafiki jak już tam wrzucasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A ja mam takie niedyskretne pytanie, dalej limit 3 czy tam 4 kolorów obowiązuje na nadruk ? Cosik skromnego odemnie, może coś jeszcze w wolnej chwili zmienię/zrobię http://dl.dropbox.com/u/20841741/koszulka.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 SEL zgadza się koszulki mają mieć max 4 kolory. Ruferzyk brakuje mi jeszcze pentagramów i baranich rogów. Twój projekt odpada w przedbiegach. Panowie nie szalejcie z gamą kolorów bo raz, że nie chcemy wyglądać jak choinka, a dwa, że koszt kolorów dodatkowo podraża projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 @ruferzyk Przynajmniej podoba mi się czcionka nicka :] @Sel Bardzo fajne, tylko moze zamiast Forumrowerowe - największe ble ble ble napisać, że zlot FR.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Ruferzyk brakuje mi jeszcze pentagramów i baranich rogów. Twój projekt odpada w przedbiegach. co to za dyskryminacja Marcinie? złamał jakiś punkt z założeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 SEL zgadza się koszulki mają mieć max 4 kolory. Ruferzyk brakuje mi jeszcze pentagramów i baranich rogów. Twój projekt odpada w przedbiegach. Panowie nie szalejcie z gamą kolorów bo raz, że nie chcemy wyglądać jak choinka, a dwa, że koszt kolorów dodatkowo podraża projekt. To u mnie się zgadza, są 4 kolory, ja akurat jestem za użyciem maksymalnej ilości kolorów tj. 4 żeby te koszulki jakoś wyglądały a nie jak z grobowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 @Sel Bardzo fajne, tylko moze zamiast Forumrowerowe - największe ble ble ble napisać, że zlot FR.org To można dać z tyłu, mnie się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 To u mnie się zgadza, są 4 kolory, ja akurat jestem za użyciem maksymalnej ilości kolorów tj. 4 żeby te koszulki jakoś wyglądały a nie jak z grobowca Dokładnie, będą wtedy dość żywe - a poprzednie to po prostu miały taki klimat BTW projekt spoko, tylko jak dla mnie ten napis był wrzucony na siłę - średnio się komponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Szczerze ta z pierwszego zlotu mi się już nie podoba ;P Tej z drugiego nie widziałem także się nie wypowiem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ja cos takiego wymyslilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Szczerze ta z pierwszego zlotu mi się już nie podoba ;P Tej z drugiego nie widziałem także się nie wypowiem ^^ Jak nad nią trochę czasu siedziałeś to na pewno się konkretnie opatrzyła, więc to jest zrozumiałe ale co nie zmienia faktu, że i tak jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A ja mam takie niedyskretne pytanie, dalej limit 3 czy tam 4 kolorów obowiązuje na nadruk ? Cosik skromnego odemnie, może coś jeszcze w wolnej chwili zmienię/zrobię http://dl.dropbox.com/u/20841741/koszulka.jpg Wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 podzielam zdanie, projekt Sel na prowadzeniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Całkiem fajna, dobra robota. Tylko czy tegoroczna koszulka nie miała być w kolorze innym, niż czarny i biały? [...] Teraz założenia : - koszulki z pierwszego i drugiego zlotu choć różnią się wzorami są podobne czarne/białe > trzecia ma mieć tło inne niż wspomniane kolory. [...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Czekam na koszulki , z chęcią zamówię wersje dirt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Nie ma problemu żeby moją koszulkę zrobić czerwoną z zółtym tłem np. czy na odwrót albo inne sensowne połączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makker Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mam nadzieje , że wygra wersja dirt od arakros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Przypominam o upływającym terminie nadsyłania nowych projektów - został niecały tydzień na zgłoszenia, potem robimy ankietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Czy będzie możliwość zamówienia takiej koszulki (jak wygra dirt od arakrosa) pocztą do domciu jeżeli ktoś nie będzie mógł pojechać na zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Pewnie tak, w zeszłym roku była taka opcja, o ile dobrze pamiętam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Jak dla mnie koszulki arakrosa to niezła odmiana i już bym z chęcią zamówił Mimo wszystko proponuję, aby koszulki (jak podkład pod grafikę) były standardowo czarne lub białe dla zachowania tradycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Termin składania prac się skończył, kiedy będzie jakaś ankieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draagus Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Właśnie, jak to jest z tym tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Maja 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Mały ruch z projektami w związku z czym przekładamy ostateczny termin nadsyłania projektów do końca maja. Zostanie mniej czasu na wpłaty Reasumując dotychczasowe projekty : arakros 1 arakros 2 ruferzyk SEL javman To by było na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.