Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Wszem i wobec ogłaszam konkurs na projekt oficjalnej koszulki III zlotu. Każdy może przedstawić dowolną ilość projektów jednak nacisk położyłbym na jakość, a nie ilość W ostatecznym głosowaniu wezmą udział max 2 projekty jednej osoby. Na projekty czekamy do końca kwietnia włącznie (30.04.20011 23:59). Następnie te najlepsze wersje wezmą udział w ankiecie. Teraz założenia : - koszulki z pierwszego i drugiego zlotu choć różnią się wzorami są podobne czarne/białe > trzecia ma mieć tło inne niż wspomniane kolory. - motyw przewodni : jak łatwo się domyślić rower / III zlot forumrowerowe.org etc - projekt przedstawiamy w postaci 2 obrazków przód/tył - koszulkę można personalizować czyli nick na karku, rękawie lub w obu miejscach równocześnie ( projekt musi to uwzględnić ). NAGRODA GŁÓWNA gratisowa koszulka własnego projektu. Projekt, który wygrał w zeszłym roku : PRZÓD oraz TYŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arakros Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Szybka interwencja i wątek odblokowano, więc wrzucę coś od siebie jako pierwszy przód: http://6g6.eu/sih-chain tył: http://6g6.eu/sih-chain-tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 arakros, całkiem fajne :) Tylko jeszcze mi tam troszkę pusto ... Ale wygląda nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Jak dla mnie to wreszcie rodzaj proppozycji, ktora widzialbym w swojej garderobie.... Nie ma w swoim temacie tego przekletego slowa "oficjalny", bije po oczach i po uszach, brrrr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draagus Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ładnie, bardzo ładnie. A jakby to delikatnie wyśrodkować, może przedłużyć ten łańcuch do góry/dołu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ja jestem za ale liczę jeszcze na kontr prezentacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arakros Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Ładnie, bardzo ładnie. A jakby to delikatnie wyśrodkować, może przedłużyć ten łańcuch do góry/dołu? chodzi Ci o tył koszulki ? ale spoko otwarty jestem na każde sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draagus Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Taak. Tak mi chodziło. Ale z drugiej strony, jakby się przyjrzeć, nick na kołnierzyku ładnie by się prezentował. Może dodać jeszcze z przodu, na rękawkach, czy coś? Albo nie. Szkoda tracić drugi projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Tylko nie wiem, czy ta koszulka nie będzie szybko brudu łapać :D bo ktoś tam za dużo smaru naładował na łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Marca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Może marudzę ale znowu dominującym kolorem jest biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draagus Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 To niech będą niebieskie, hmm? Wydaje mi się, że by pasowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Bo biały jest najlepszy :D Btw. niebieski może być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Fajnie wygląda. Jak następne propozycje projektów będą równie udane to będzie problem z wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Mnie się podoba, szare tło będzie OK . Jeszcze tylko uwzględnij miejsce na nick na rękawie. Czekamy na konkurencję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 A różoweee? Lookas Lepsze to niż nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Mam jedno ale... O ile sama idea przodu koszulki jest niezła, o tyle sam napis Forumrowerowe.org jest IMO w niezbyt szczęśliwym miejscu, na niezbyt szczęśliwym tle . Napis wypadnie gdzieś w okolicach obojczyka ,czyli w miejscu średnio widocznym, co teoretycznie rekompensuje kolor tła napisu, ale jeśli mógłbym zasugerować, to napis Forumrowerowe,org umieściłbym pod napisem 3 zlot lub też zlikwidowałbym go w ogóle ( mowa o przodzie ). Tył ,jeśli chodzi o formę jest bardzo OK,ale umieściłbym go niżej, gdzieś na poziomie ramion plus przedłużony o kilka ogniw łańcuch poniżej napisu. Arakros,co sądzisz o dodatkowym napisie Forumrowerowe.org na tuz nad lewym mankietem rękawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Nick na rękawie - fajnie będzie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 16 Marca 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 no tylko uwaga... kolorystyka jest fr.pl, a nie org, a materiały do loga i czcionki znajdują się tutaj: http://www.forumrowerowe.org/bannery/logo_duze_600dpi.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arakros Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 niewielki update z racji braku czasu przód oraz tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 18 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wygląda super (wersja dirt jest pr0 ), oczywiście czekam na więcej projektów. @Arakros, a jakby tak z tyłu zamiast łańcucha dać zębatkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draagus Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wersję Dirt albo niebieską mógłbym wziąć Możesz zrobić jeszcze przód niebieski, i z przodu dodać jakiś dirtowy akcent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wersja dirt jest pro Już bym mógł klepnąc jedną sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Wyszło naprawdę świetnie W tamtym roku koszulki nie brałem, ale jeśli teraz zostanie wybrany ten design to wezmę nawet dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ja też jestem za wersją dirt Ewentualnie można się pokusić, aby była czerwona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 dirt nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.