Skocz do zawartości

[klucze] Czy te klucze będą odpowiednie?

rrobsonm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mam rower Kross A4 2009. Korba Truvativ X-Flow, suport Cartridge VP-BC73. Czy te klucze wystarczą mi do wymiany/dokręcenia suportu?

http://allegro.pl/klucz-korby-sciagacz-korby-mtb-mocow-na-kwadrat-i1364118850.html

http://allegro.pl/klucz-do-misek-wkladu-suportu-typu-shimano-i1355484716.html

Czytałem na forum że te klucze można mieć w cenie 20zł, nic takiego na internecie nie widzę, czy znacie jakieś tańsze sklepy niż to co wymieniłem?

Napisano

Klucze wystarczą. Jeden do odkręcenia misek i jeden do ściągnięcia korby. Wszystkie takie jak podałeś. Wątpie w to czy można mieć komplet takich kluczy za 20zł. To chyba nie możliwe. Lepiej może popytaj w sklepie stacjonarnym gdzieś u siebie w mieście. Są to podstawowe klucze które powinni mieć. Możliwe że kupisz je taniej niż na allegro + przesyłka i będziesz miał od razu. Ja za ściągacz do korb taki sam jak w linku płaciłem u siebie w sklepie 14zł, a tu masz za 12 + przesyłka więc lepiej kupić takie coś w sklepie bezpośrednio. Chyba że nie masz takiej możliwości to trudno.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Jeśli ten z linku to ma być dobry zestaw...( wykorzystasz go tylko do odkręcenia korków amora)Poza tym na pewno potrzebujesz takich kluczy?Znasz się na rowerach?Bo na razie widzę błędy ortograficzne...Netta był szybszy czy faktycznie cena nie gra roli :icon_lol: ?

Napisano

hehehe, wybaczcie za bledy :P za dlugo w kraju juz mnie nie ma i zbyt malo okazji do rozmowy po Polsku :) *tak na marginesie*

:icon_wink::)

no dobra, moze troche i przesadzilem z tym "cena nie gra roli" hehe, nie wyobrazalem sobie w najsmielszych snach ze klucze do roweru moga przekroczyc chociaz by te 10.000tys :D

przeciez kupil bym calej rodzinie rowerki pierwsza klasa :D

chociaz musze przyznac ze konkretnie by sie taki zestawik prezentowal w garazu :)

na tyle az sie nie znam, raczej hobbysta ze mnie :), ciezki uzytkownik, bo samochodu nie ruszalem od 4lat zeby do pracy dojezdzac :icon_wink: ( zalety Hiszpani, tu w zime nawet jest cielo :icon_cool: )

a moze cos do 4000-6000pln :) ?

Pozdrawiam serdecznie :thanks:

teraz to wogole przesadzilem :P.... "10.000tys" :D nooo ladnie :D 10K bedzie latwiej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...