boberek91 Napisano 12 Grudnia 2010 Napisano 12 Grudnia 2010 Witam, mam pewien mały problem. Zastanawiam się nad sprzedażą wyżej wymienionego bike'a. Chodzi o to, że zbieram $ na furkę i dlatego też myślę nad gromadzeniem pieniążków. Nie jest to jednak sprawa konieczna (sprzedaż), dlatego jeśli cena byłaby zbyt niska, to nie wolę go zatrzymać. Przejdźmy do rzeczy, rowerek Giant Faith 2, pochodzi z 2007 roku. Stan - idealny, prawie jak nowy!!! Po prostu chciałem zacząć się bawić w FR, ale czas i inne zajęcia nie pozwoliły na to. Naprawdę jego stan jest jak ze sklepu - oprócz przetarć od pancerzy nie ma żadnych wgnieceń, przerysowań itp. Przejechał może z 200 km - dziwnie to brzmi, lecz tak jak wyżej wspomniałem, nie zacząłem się bawić w tego typu sporty ekstremalne. Prosiłbym o ew. wycenę. Junior T - amortyzator i 4-way swinger jako damper. HFX9, Sram 7.0, nowe opony Nokian (sztuka - 200 zł). Proszę o pomoc!
Wafel Napisano 13 Grudnia 2010 Napisano 13 Grudnia 2010 Wrzuć zdjęcia i najlepiej pełną specyfikację.
DAMIAN24 Napisano 15 Grudnia 2010 Napisano 15 Grudnia 2010 myślę, że nie pójdzie Ci za więcej niż 6tyś. bo za tyle można już nowszą Glorkę FR dostać, ale skoro to idealny to może ktoś się skusi za 6k. IMO nie warto go sprzedawać jak zbierasz na samochód bo niewiele zyskasz.
SpecjalistaGiant Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Wiesz, szkoda trochę sprzedawać. Stracisz na tym. Podejrzewam, że jeśli juz kiedyś zainwestowałeś w Faith'a to niedługo po zakupie auto Ci się znudzi i pomyślisz o powrocie do roweru. Jeśli miałbym taki sprzęt w domu - z pewnością nie sprzedałbym, aby uzbierać na auto. Po prostu kupiłbym tańszy samochód.
Pytanie
boberek91
Witam, mam pewien mały problem.
Zastanawiam się nad sprzedażą wyżej wymienionego bike'a.
Chodzi o to, że zbieram $ na furkę i dlatego też myślę nad gromadzeniem pieniążków.
Nie jest to jednak sprawa konieczna (sprzedaż), dlatego jeśli cena byłaby zbyt niska, to nie wolę go zatrzymać.
Przejdźmy do rzeczy, rowerek Giant Faith 2, pochodzi z 2007 roku. Stan - idealny, prawie jak nowy!!!
Po prostu chciałem zacząć się bawić w FR, ale czas i inne zajęcia nie pozwoliły na to.
Naprawdę jego stan jest jak ze sklepu - oprócz przetarć od pancerzy nie ma żadnych wgnieceń, przerysowań itp.
Przejechał może z 200 km - dziwnie to brzmi, lecz tak jak wyżej wspomniałem, nie zacząłem się bawić w tego typu sporty ekstremalne.
Prosiłbym o ew. wycenę.
Junior T - amortyzator i 4-way swinger jako damper.
HFX9, Sram 7.0, nowe opony Nokian (sztuka - 200 zł).
Proszę o pomoc!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.