Skocz do zawartości

[Tychy] Jazda po okolicy i wypady w Beskidy

mrkura

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mogę jechać. Po okolicy czy w góry. W górach jeszcze nie byłem dlatego jakby mnie zabrał jakiś człowiek na obeznanie a nie marudziłby za bardzo jakbym zostawał w tyle to byłbym wdzięczny :D

• 2 tygodnie później...

I w dodatku spodobało mu się :)

Muszę się jeszcze poważnie doposażyć w sprzęt. Jak zobaczyłem przy pierwszym snake`u ile stuff`u ze sobą wieziecie to się poczułem jakbym tam stał nagi :D Jeszcze daleka droga by się wybierać w takie trasy samemu. No i teraz obejrzałem fotorelacje z wyjazdów dwóch innych kolegów gdzieś w nasze góry. Powiem wam jedno: szacunek...

• 3 tygodnie później...

LAST MINUTE

Jutro Wielka Racza, jedno miejsce (osobo-rower), dworzec PKP TYCHY 8.10 wyjazd. Dla zmotoryzowanych, około 9.30 wyjazd na szlak z Rajczy spod Urzędu Gminy (ul. Góska 1). Dodam tylko, że trasa do łątwych nie należy, więc proszę "mierzyć siły na zamiary".:rolleyes:

• 2 tygodnie później...

W niedzielę wybieramy się w Beskid Żywiecki.

Trasa w skrócie: Żywiec, niebieskim na Koternicę, Romanka, a później się zobaczy. Tym razem wyjątkowo jedziemy pociągiem, wyjazd z Tychów niedziela 7. Zapraszam.

Witam wybiera się ktoś z Was na Nocny Tyski Rajd Rowerowy? Który odbędzie się w piątek 22 lipca 2011 o godzinie 22:30.

http://www.noltychy.pl/kalendarium/35,Tyski_Nocny_Rajd_Rowerowy_Tychy_22_07_2011r.html

Wstępnie chętnie się będę wybierał.

Był już ktoś z Was na takim Rajdzie? Jakie wrażenia?

Ognisko wydaje się byc całkiem ciekawe ;-)

Pozdrawiam :)

emotive

jak tam sytuacja błotna ?ze zdjec widac ze nie jest chyba tak zle jak myslałem -miałem mała przerwe spowodowana sytuacja rodzinna,ale w piątek prawdopodobnie ruszam na 3 dni do Istebnej.

Od ostatniego wypadu z Michałem korci mnie na zmiane skoku takie 160 :teehee:

Wow, w końcu jakiś ruch na forum ;) . Co do błota, to Śląski ma ten plus, że szybko pije wodę i błoto zdarza się sporadycznie. Ja ten weekend odpuszczam (prawdopodobnie), i szykuję konkretną wyprawę w Gorce, ale to w drugi weekend sierpnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...