mrkura Napisano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ... "hodzi" to oczywiście literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Pytanie do Tyszan (i nie tylko), może by się tak w końcu wybrać w jaką lokalną traskę po okolicy . Praktycznie co tydzień śmigam w góry, a nie znam "tubylczych" ścieżek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qlesh Napisano 30 Maja 2011 Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ja mogę jechać. Po okolicy czy w góry. W górach jeszcze nie byłem dlatego jakby mnie zabrał jakiś człowiek na obeznanie a nie marudziłby za bardzo jakbym zostawał w tyle to byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 W niedzielę jadę w Beskid Mały. Mam na chwilę obecną dwie wolne miejscówy. W razie czego piszcie na gg . będzie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 A było tak. https://picasaweb.google.com/102576698132301751366/BESKIDMAY04062011MTBCzupelHrobaczaJaworzyna# Szacun dla Łukasza który cały i zdrowy zrobił swój debiut w górach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qlesh Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 I w dodatku spodobało mu się Muszę się jeszcze poważnie doposażyć w sprzęt. Jak zobaczyłem przy pierwszym snake`u ile stuff`u ze sobą wieziecie to się poczułem jakbym tam stał nagi Jeszcze daleka droga by się wybierać w takie trasy samemu. No i teraz obejrzałem fotorelacje z wyjazdów dwóch innych kolegów gdzieś w nasze góry. Powiem wam jedno: szacunek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Szukam jednej osoby do kompletu na wypad w niedzielę w Beskid Żywiecki. Trasa :Rycerka, Przegibek, Racza, Rachowiec. ps. Oczywiście, wszystko na dzień dzisiejszy pod znakiem zapytania (praca, pogoda) nie mniej zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Plany oczywiście się zmieniły , wyjazd o 16.00 z Tychów (niedziela). Trasa bardzo krótka, na Równicę asflatem i zjazd czerwonym, opcjonalnie Szyndzielnia . 2 miejscówki oczywiście czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terrago Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Jakie przewidywane tempo? Próba wytrzymałościowa, czy raczej rekreacyjnie? Pozdrawiam, M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 LAST MINUTE Jutro Wielka Racza, jedno miejsce (osobo-rower), dworzec PKP TYCHY 8.10 wyjazd. Dla zmotoryzowanych, około 9.30 wyjazd na szlak z Rajczy spod Urzędu Gminy (ul. Góska 1). Dodam tylko, że trasa do łątwych nie należy, więc proszę "mierzyć siły na zamiary". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 W niedzielę wybieramy się w Beskid Żywiecki. Trasa w skrócie: Żywiec, niebieskim na Koternicę, Romanka, a później się zobaczy. Tym razem wyjątkowo jedziemy pociągiem, wyjazd z Tychów niedziela 7. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emotive Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam wybiera się ktoś z Was na Nocny Tyski Rajd Rowerowy? Który odbędzie się w piątek 22 lipca 2011 o godzinie 22:30. http://www.noltychy.pl/kalendarium/35,Tyski_Nocny_Rajd_Rowerowy_Tychy_22_07_2011r.html Wstępnie chętnie się będę wybierał. Był już ktoś z Was na takim Rajdzie? Jakie wrażenia? Ognisko wydaje się byc całkiem ciekawe ;-) Pozdrawiam emotive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Wszystko fajnie, tylko kto wymyśla takie spotkania w piątek ? W sobotę na pewno było by więcej chętny (np. ja ). ps. Ktoś chętny jutro na 3 do 4 godz. po śląskim? np. Barania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 UWAGA ! W sobotę planuję wyjazd do Brennej na trasę Brenna-Błatnia-Klimczok-Kotarz-Stary Groń-Brenna. http://www.bikemap.net/route/1145625 Z Tychów wyjazd o 7.00, mam dwa miejsca osobo-rowerowe. ZAPRASZAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 jak tam sytuacja błotna ?ze zdjec widac ze nie jest chyba tak zle jak myslałem -miałem mała przerwe spowodowana sytuacja rodzinna,ale w piątek prawdopodobnie ruszam na 3 dni do Istebnej. Od ostatniego wypadu z Michałem korci mnie na zmiane skoku takie 160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Wow, w końcu jakiś ruch na forum . Co do błota, to Śląski ma ten plus, że szybko pije wodę i błoto zdarza się sporadycznie. Ja ten weekend odpuszczam (prawdopodobnie), i szykuję konkretną wyprawę w Gorce, ale to w drugi weekend sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 W górach nie jest źle, od czasu do czasu jakaś kałuża, ale bywało gorzej A deszcz od kilka dni ledwo kropi, więc śmiało można góry atakować. Byłem w sobotę a od tego dnia jest tylko lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.