Earl Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 699 za storma, nówkę ? Na allegro jest za 1200 ... 1200 zł kosztuje RST Storm AIR TA, 699 zł kosztuje wersja Storm Super TA (olej i sprężyna)
Retep Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Napisano 26 Stycznia 2011 No taki storm (super ta) by mi styknął. Jakoś mam większe przekonanie do RST niż Suntour'a, tylko ciekawe czy jeszcze sie pojawi na allegro ...
Earl Napisano 27 Stycznia 2011 Napisano 27 Stycznia 2011 No taki storm (super ta) by mi styknął. Jakoś mam większe przekonanie do RST niż Suntour'a, tylko ciekawe czy jeszcze sie pojawi na allegro ... Możliwe, że będzie. Ja raczej myślałem, że większe przekonanie jest do SR niż RST .
Earl Napisano 27 Stycznia 2011 Napisano 27 Stycznia 2011 Ja nie. Ciekawi mnie jak się ma pracą Storm do Duro FR. Poza tym, Storm ma więcej skoku. No i Duro ma lagi 35mm a Storm 36mm - znacząca różnica . Aha, czy przypadkiem Storm nie ma otwartej kąpieli olejowej a Duro FR smarowania smarem stałym?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.