bobiik Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Mnie tez przyszło złożyć zamówienie we wspomnianym sklepie. Po kolei- zamówiłem 2 rzeczy, które jak wynikało z info na stronie były na stanie w sklepie(dobrze ze nie zrobiłem przelewu tylko zaznaczyłem opcje za pobraniem). Okazało sie po czasie, ze jednej z czesci nie ma w ogole i trzeba ja sprowadzac. Czekalem chyba ponad 3 tygodnie i dalem sobie spokoj.To samo kupiłem bez stresu w swoim miescie i w dodatku taniej. Nawiasem mowiac ceny za wysyłke ta jakis absurd, ale nie tyczy sie to tylko tego sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gj5 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Z tym, że istnieją też inne bidony termiczne, które przynajmniej są "normalnych" rozmiarów. Więc wcale nie jest to taki najlepszy wybór. Ale nie trzymają ciepła tak długo albo nie można pić bezpośrednio podczas jazdy. Polecam artykuł : Test bidonów termicznych Bike Board Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ale nie trzymają ciepła tak długo albo nie można pić bezpośrednio podczas jazdy. Polecam artykuł : Test bidonów termicznych Bike Board Ten test liczy sobie juz 4 lata... Wiesz jak wiele od tego czasu sie zmienilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gj5 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ja w każdym razie nie znalazłem konkurencji dla Barbieri kupując dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jak nie w tym temacie to przepraszam, ale kiedyś na allegro widziałem korbe deore m590 za ok. 215zł i był jeszcze do tego klucz do osi suportu HT2. Czy jest nadal taka oferta? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Czy w ofercie centrumrowerowego pojawi się ponownie amortyzator Sr suntour epicon ? Jeśli tak to kiedy? Zauważyłem, że zniknął z oferty w wielu sklepach. Czy ktoś wie dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Właśnie miałem o to samo zapytać, miałem kupować Epiconka 2011 a na CR było najtaniej w całej Polsce, a tu nagle zonk, zniknęły wszystkie oprócz wersji ze sztywną osią.....a może to jakiś znak od sił wyższych, bo zastanawiam się pomiędzy Epiconem a Torą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Póki co to centrumrowerowe zwinęło się z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garenge Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Pixon, z tego co wiem to mieli przeprowadzkę sklepu i na stronie był komunikat, że pytania tylko przez telefon, bo nawet na maile nie mieli jak odpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.