Skocz do zawartości

[sklep] sklep i serwis w Bytomiu

detonator

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się opinią o serwisach i sklepach w Bytomiu??

Mam tu na myśli, głównie dwa sklepy, tj. RB Rowerek i drugi sklep na ulicy Janty.

O ile RB Rowerek jest w miarę rzetelnym sklepem ( piszę raczej bo raz mnie zwodzili z serwisem amorka ) o tyle sklep na Janty jest jakiś podejrzany. Kilkukrotnie próbowali wcisnąć mi kit z różnego rodzaju rzeczami, ceny raczej duże a obsługa wydaje się mało związana z rowerami.

Jakie Wy macie opinie o bytomskich sklepach ??

Napisano

Chyba praca dla modów, artykuł do przeniesienia na regionalne. :icon_wink:

z tego co wiem centrumrowerowe.pl ma sklep stacjonarny, z zakupu przez internet jestem zadowolony...

Napisano

Faktycznie pomyłka :icon_wink: Temat miał być w dziale regionalnym Śląsk :D

Co do samej miejscowości, to jak pisze kubek20 chodzi o BYTOM nie o Bydgoszcz :thumbsup:

Napisano

Z tego co wiem to RB Rowerek ma dobrą opinię i dużą rzeszę zadowolonych klientów.Od czasu do czasu zaopatruję się w części podczas pobytu w rodzinnym mieście,chociaż by ze względu na konkurencyjne ceny w stosunku do innych pobliskich sklepów.Z serwisu jednak nie miałem sposobności skorzystać,bo sam lubię dłubać przy sprzęcie,a poza tym moje rowery obecnie przemierzają trasy rowerowe w Norwegii-bo tu obecnie mieszkam.

Napisano

Kilka lat temu oddałem, tzn chciałem oddać amortyzator na wymianę oleju i przegląd. Pan Roman ( właściciel sklepu RB Rowerek ) mówił żeby przyjść popoludniu bo będzie miał olej, potem się okazało, ze go nie ma. Przyszedłem an następny dzień i ta sama śpiewka, zrezygnowałem więc.

Nie twierdzę, że jest to zły serwis bo nic już od tego czasu tam nie oddawałem, nauczyłem się wszystko robić samemu i tak wychodzi najlepiej :D

Nie mniej jednak- sklep ( ten nowy ) bardzo ładny, jak i sam właściciel-zna się na rzeczy.

Jest jeszcze sklep w dzielnicy bobrek Kucharski Rowery, dość mocno reklamowany, jednak nigdy nic o nim nie słyszałem, jak i sam tam nie byłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...