detonator Napisano 9 Grudnia 2010 Napisano 9 Grudnia 2010 Witam Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się opinią o serwisach i sklepach w Bytomiu?? Mam tu na myśli, głównie dwa sklepy, tj. RB Rowerek i drugi sklep na ulicy Janty. O ile RB Rowerek jest w miarę rzetelnym sklepem ( piszę raczej bo raz mnie zwodzili z serwisem amorka ) o tyle sklep na Janty jest jakiś podejrzany. Kilkukrotnie próbowali wcisnąć mi kit z różnego rodzaju rzeczami, ceny raczej duże a obsługa wydaje się mało związana z rowerami. Jakie Wy macie opinie o bytomskich sklepach ??
slawex17 Napisano 9 Grudnia 2010 Napisano 9 Grudnia 2010 Chyba praca dla modów, artykuł do przeniesienia na regionalne. z tego co wiem centrumrowerowe.pl ma sklep stacjonarny, z zakupu przez internet jestem zadowolony...
kubek20 Napisano 9 Grudnia 2010 Napisano 9 Grudnia 2010 Ale chodzi o Bytom a nie Bydgoszcz, a żeby nie było OT to słyszałem wiele dobrych opinii o RB Rowerek
detonator Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Napisano 9 Grudnia 2010 Faktycznie pomyłka Temat miał być w dziale regionalnym Śląsk Co do samej miejscowości, to jak pisze kubek20 chodzi o BYTOM nie o Bydgoszcz
slawex17 Napisano 9 Grudnia 2010 Napisano 9 Grudnia 2010 przepraszam, w ramach rekompensaty lista sklepów w Bytomiu, może nie znasz wszystkich...
cichy66 Napisano 9 Grudnia 2010 Napisano 9 Grudnia 2010 Kolega pytał o sklep i serwis konkretnie w Bytomiu a Ty podsuwasz linki na całe województwo śląskie.
detonator Napisano 10 Grudnia 2010 Autor Napisano 10 Grudnia 2010 No dokładnie cichy66 - chodzi mi tylko o Bytom. A Ty masz opinie na temat bytomskich sklepów ??
cichy66 Napisano 10 Grudnia 2010 Napisano 10 Grudnia 2010 Z tego co wiem to RB Rowerek ma dobrą opinię i dużą rzeszę zadowolonych klientów.Od czasu do czasu zaopatruję się w części podczas pobytu w rodzinnym mieście,chociaż by ze względu na konkurencyjne ceny w stosunku do innych pobliskich sklepów.Z serwisu jednak nie miałem sposobności skorzystać,bo sam lubię dłubać przy sprzęcie,a poza tym moje rowery obecnie przemierzają trasy rowerowe w Norwegii-bo tu obecnie mieszkam.
detonator Napisano 10 Grudnia 2010 Autor Napisano 10 Grudnia 2010 Kilka lat temu oddałem, tzn chciałem oddać amortyzator na wymianę oleju i przegląd. Pan Roman ( właściciel sklepu RB Rowerek ) mówił żeby przyjść popoludniu bo będzie miał olej, potem się okazało, ze go nie ma. Przyszedłem an następny dzień i ta sama śpiewka, zrezygnowałem więc. Nie twierdzę, że jest to zły serwis bo nic już od tego czasu tam nie oddawałem, nauczyłem się wszystko robić samemu i tak wychodzi najlepiej Nie mniej jednak- sklep ( ten nowy ) bardzo ładny, jak i sam właściciel-zna się na rzeczy. Jest jeszcze sklep w dzielnicy bobrek Kucharski Rowery, dość mocno reklamowany, jednak nigdy nic o nim nie słyszałem, jak i sam tam nie byłem.
cichy66 Napisano 10 Grudnia 2010 Napisano 10 Grudnia 2010 Jest jeszcze jeden sklep-serwis na Miechowicach: Kaja SC. Bytom Daleka 4 41-908 Bytom tel. +48322831336
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.