borowatomek Napisano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witam, Tak jak wy jestem sportowcem i borykam się z kontuzjami. Temat ten wykorzystam do szczegółowej analizy statystycznej w mojej pracy magisterskiej. Dlatego zapraszam osoby uprawiające sport do wzięcia udziału w mojej ankiecie. Aby zmobilizować respondentów do wypełniania, trochę zainwestuję i po zakończeniu wśród ankietowanych rozlosuję odżywki!! Adres: http://ankieta-sport.pl/ Ankieta dotyczy treningu, kontuzji, ubezpieczeń. Jej wypełnienie to 3-9 minut. Zachęcam do polecania ankiety innym sportowcom, duża ilość wypełnień pozwoli mi na dokładniejszą analizę. Ankieta jest całkowicie anonimowa, a jej wyniki zbiorcze zostaną wykorzystane do celów naukowych oraz przesłane respondentom, którzy wyrazili na to zgodę Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Wypełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ja również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qstosz Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.