Skocz do zawartości

[gogle] jakie wybrać?

Lollex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Sprawa ma się tak iż potrzebuje gogli, lecz nie stać mnie na na cos typu fox main itp wiec szukam jakiejs tanszej opcji. Nie jestem jakims profesjonalista i tez nie stać mnie na sprzet z gornej połki wiec mysle napisze temacik, bo nie znalazlem niczego podobnego w wyszukiwarce co moglo by mi pomóc. Wpisując pojęcie gogle w allegro wyskakuje mi 100 stron z roznym "badziewem" wiec szukaniejakiejś ciekawej pozycji jest bezsesowne. Byłbym wdzieczny za pomoc i jakas wskazówke/porade dlatego iż jest to sprzęt dla mnie niezbędny:D Budżet? no najlepiej jaknajnizszy ale wiadomo ze za free nie kupie czyli powiedzmy jakies 70zl z przesyłką. Kupi sie cos przyzwoitego w tej cenie? czy lepiej dozbierać do czegos takiego bardziej pro??:)

• 2 tygodnie później...

Ja w tym sezonie dopiero zaczynam swoją przygodę z nartami, dlatego sprzęt kupuję w większości używany. Gogle kupię nowe, bo to trochę inna sprawa i mogą być zbyt zniszczone jak kupię używane. Z kompletowania sprzętu pamiętam sklep dobrenarty.pl, gdzie mają bardzo dobre, solidne firmy. Gogle właśnie tam kupię, bo mają nowe, a w dodatku na promocji, także może tam ceny będą dla Ciebie atrakcyjne:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...