yOgi94 Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 Witam, Otóż mam taki problem, ze jak np mam Torę ustawioną na skok 130 to amortyzator chowa się tylko do połowy, jeśli ustawie na skok najmniejszy czyli 85 to amortyzator tez słabo chodzi, w ogole do konca nie moge go zamknąć jakby coś blokowało. Czym to może być spowodowane? Pozdrawiam!
WojtasGCE Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 PYT: Ile ważysz??? MAŁO: Prawdopodobnie sprężyna jest zbyt twarda. DUŻO: Przejdź do kolejnego pytania. PYT: Długo masz ten amortyzator??? NIE: Amortyzator niedotarty jeszcze. TAK ---> PYT: Czy dbasz o czystość goleni??? NIE: Nie ma dla Ciebie nadziei. TAK: Oddaj do serwisu lub samodzielnie dokonaj przeglądu. /* Powyższe działa tylko, gdy amortyzator jest nieuszkodzony */
senjiro Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 A to chowanie do połowy jest płynne czy mulaste? Może to głupie co napiszę, ale sprawdź jeszcze czy nie masz ustawionego za mocno tłumienia.
yOgi94 Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Napisano 7 Grudnia 2010 WojtasGCE ważę 76 kg, amorek mam dokładnie rok i było tak od nowości, dbam o czystość goleni od zawsze. senjiro płynnie chodzi amorek, tłumienie mam ustawione dobrze
senjiro Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 To nie chcę Cię martwić, ale może być coś z U-Turnem nie tak
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.