Mod Team mrmorty Napisano 13 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 <br />Piłkarze jak i sportowcy ogólnie mają dostęp do trochę lepszych możliwości leczenia niż przeciętny szaraczek, chyba że szaraczek posiada kasę, np na to by natychmiast reagować w przypadku kontuzji.<br /> I możliwość natychmiastowej rehabilitacji, bo ta "państwowa" najwcześniej za ponad rok a prywatna w najuboższej wersji kosztuje ok 6 kzł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuvel Napisano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Pozwól, że i ja dam Ci radę: nie słuchaj kolegów z forum (chodziarz na pewno chcą dobrze) tylko lekarzy, którzy będą Cię prowadzić. Do złagodzenia tonu całego wątku dodam, że miałem pękniętą łękotkę (na szczęście nadal była w całości). Skończyło się "tylko" na naświetlaniach laserem i terapii polem magnetycznym. Rower pozwolił wrócić mi do formy ale zajęło to około roku czasu. Nie ma dwóch takich samych przypadków i nie ma co "patrzeć na innych". Najpierw wynik z rezonansu, potem diagnoza i leczenie - tego się trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Mnie się od początku wydawało, tak jak w każdym podobnym temacie, iż leczenie kontuzji przez neta to mało skuteczna metoda No ale jak ktoś koniecznie chce to przynajmniej można spróbować wybić z głowy pomysły w stylu "poczekaj, samo przejdzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.