Kudlaty01 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam. Po raz kolejny mam pytanko;]] Nastała zima ceny w sklepach dawno poszły w dół. Czy to tylko do końca roku w związku z wyprzedażą towaru czy przeceny utrzymają się do wiosny ?? Jest to dla mnie bardzo ważne,na przecenach można dużo zaoszczędzić tu i tam jakiś lepszy modle kupić ;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Raczej już większych przecen nie będzie, ale możesz poczekać do największej "depresji" cenowej na przełomie stycznia i lutego. Potem ceny już będą raczej tylko rosnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Z reguły wyprzedaże związane są z pozbywaniem się starego towaru, więc jeśli wszystko się sprzeda to wyprzedaż się kończy. Problem polega na tym że największe okazję nie trwają zbyt długo Jak masz coś ciekawego na oku to bierz od razu, póki jest dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Właśnie raczej nie, bo chyba wolę hurtem 3/4roweru na raz wymienić i raczej zrobię to w Białymstoku(montaż,porady na miejscu...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 To podejdź do sklepu i zagadaj, biorąc tyle części na zniżkę możesz liczyć w każdej części sezonu. Jak mi nie chcą spuścić ceny to robię tak, że mówię że kupie u nich pod warunkiem że mi to zamontują za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 To raczej jest normalne przy kupowaniu większej ilości;] Ale jakby do tego doszły "sezonowe"obniżki : Wcześniej skontaktuję się z nimi co do terminu, części itp więc luzik;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender999 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 na niższe ceny to raczej możesz liczyć do końca roku Jak chcesz to mogę na priv Ci napisać gdzie ja dostałem dobre rabaty na części rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Właśnie raczej nie, bo chyba wolę hurtem 3/4roweru na raz wymienić i raczej zrobię to w Białymstoku(montaż,porady na miejscu...) Hm, czemu w Białymstoku ? W Suwałkach masz co najmniej jeden fachowy i nieźle wyposażony sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Radek skąd taka pewność??;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Korzystałem ze wszystkich i jako taką opinię na ich temat sobie wyrobiłem. Swoją drogą to już raczej temat do działu regionalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ja bym powiedział że Suwałki nie za bardzo mają dobry sklep a przynajmniej serwis już wolę mój Augustowski jest miło z dobrym serwisem (najciekawsze że serwisant z Suwałk:P) a i co do cen myślę że dostaniesz miły rabat jak przeznaczysz trochę środków zł. a oni będą mieli na miejscu to co ci trzeba a mają sporo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nie korzystałem więc się nie wypowiadam. Co do Suwałk jak dla mnie zdecydowanie najlepszy to: "Raman" Sklep Rowerowy Andrzej Radzewicz Kontakt ul. Pułaskiego 30 e, Suwałki, tel. 87 5670446 Łącznie z serwisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Hmm skoczę,zobaczę w Ramanie nie byłem.;] Szczerze to nawet o nim nie słyszałem... Co do reszty sklepów w Suwałkach nie będę się wypowiadał, a w szczególności co do ich asortymentu.... Aczkolwiek 2 serwisantów jest nawet,nawet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Znajmowy ze sklepu mówił że po nowym roku ceny o 5% w górę. Dla mnie jako studenta to kluczowe info... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.