tictac85 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Witam w przyszłym roku wyruszam na wyprawę do Grecji i mam takie pytanie gdy pozyskujemy sponsorów jak wygląda kwestia strojów a mianowicie po czyjej stronie jest interes aby nabyć strój z logiem sponsora czy też większej ilości sponsorów. Jeśli po stronie osoby sponsorowanej to gdzie najlepiej zamówić taki strój tak aby nie było za drogo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianello Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jak to wygląda cenowo, to nie wiem, ale na przykład tu: http://www.questsport.pl/ produkują rzeczy z dowolnymi grafikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 http://www.bcmnowatex.com.pl/ na stronie chyba masz cennik, ogólnie firma przyzwoita, dobra jakość i cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoscar Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 http://www.vitesse.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 W queście śmiga reprezentacja i spora część Polski z tego co kojarzę marka mamy Mai Włoszczowskiej. Jakość bez zarzutów BCM czasem mają długie terminy robią nawet detaliczne (tj przyjeżdżasz mówisz chcesz takie i takie gacie z tego i tego rozmiaru i za jakiś czas przyjeżdżasz odbierać ja tak miałem robione długie spodnie w wieku dziecięcym ze względu na to, że nie robili tak małych i chudych ciuchów) dobra jakość niskie ceny. vitesse dziwne rozmiary trochę małe wypada wszystko, tragiczne wkładki jakość pozostawia dużo do życzenia. Daniello chyba też robi ciuchy na zamówienie bardzo dobra jakość niestety cenią się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 jeśli poszukujesz mniejszej ilości ciuchów (w sensie nie 15 koszulek jak dla klubu kolarskiego, tylko np 2-4) to udaj się do firmy inkdividual. chłopak, który ją prowadzi bywał u nas kiedyś na forum, więc możesz go poszukać, ma bodaj nick taki jak nazwa firmy. dzięki innej metodzie druku taniej wychodzą mniejsze ilości koszulek. co do jakosci nie mam pojecia bo niestaty nie testowałem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Z vitesse mam dwa komplety strojów i oba sobie chwalę, przebija je tylko strój nalini ale to zupełnie inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi1 Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 jeśli poszukujesz mniejszej ilości ciuchów (w sensie nie 15 koszulek jak dla klubu kolarskiego, tylko np 2-4) to udaj się do firmy inkdividual. chłopak, który ją prowadzi bywał u nas kiedyś na forum, więc możesz go poszukać, ma bodaj nick taki jak nazwa firmy. dzięki innej metodzie druku taniej wychodzą mniejsze ilości koszulek. co do jakosci nie mam pojecia bo niestaty nie testowałem:( czesc, macie moze namiary na firme ktora robi dobrej jakosci odziez w sensownej cenie dla wiekszej grupy osób np. powyzej 20 kompletów pozdrawia Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Top Print z Łodzi. W zeszłym roku za komplet koszulka, spodenki i cieplejsza koszulka z dł rękawem, chcieli ok 220zł. Zamówienia indywidualne realizują od 20 kompletów. Jeszcze np Verge z Jeleniej Góry, BCM Nowatex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 mały odkop dzięki innej metodzie druku taniej wychodzą mniejsze ilości koszulek. może wie ktoś jak z trwałością różnych nadruków u firmy inkdividual bo mam zamiar tam zamawiać 10szt. i mam małe wahania chodź w rozmowach zapewniają że są wysokiej jakości. chyba że ktoś zna firmę która zrobi taką ilość dobrze i w porównywalnej cenie tj 1300zł za 10szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.