zlomek43 Napisano 5 Grudnia 2010 Napisano 5 Grudnia 2010 Zakupiłem synowi lampe do roweru tiger 3w. lampa niby super sprawdzana przed wysyłka... Ok.po 2 dniach doszła.. w koszyczku brak blaszki od bateri. Juz sie zdenerwowałem. Znajomy w sierpniu kupił tą samą lampe u tego samego pana Swieci super. wsadzilismy koszyczek z nowymi bateriami(koszyczek od lampy od znajomego) co sie okazuje ze nie swieci. Rozebrałem troszkę lampe i dostrzegłem dziwną kropke na diodzie. Co to moze byc? Czy wyrzuciłem w błoto 50zł? jezeli chcecie wiecej fotek to piszcie 11694968...
RadekSki Napisano 5 Grudnia 2010 Napisano 5 Grudnia 2010 Używam od około roku i nie mam żadnych problemów. Widocznie trafiłeś na ferelny egzemplarz. Jak na te pieniądze to wg mnie rewelacja. Swoją drogą skoro chcesz pomocy i opinii to czemu mamy się do Ciebie zgłaszać po fotki ? Czy mi się wydaje, czy to w Twoim interesie leży ich wstawienie do tematu ?
Mod Team Odi Napisano 6 Grudnia 2010 Mod Team Napisano 6 Grudnia 2010 Jak mamy Ci pomóc? Jeśli kupiłeś niesprawną lampkę to pozostaje odesłanie jej do sprzedawcy z pismem reklamacyjnym. Powinien wymienić i chyba pokryć koszty przesyłek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.