1415chris Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Widze ze mamy odmienne poglady w kwestii rowerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymel Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Na razie chciałem poskładać rower do 9.5 i udało się Zbić się da sporo i na pewno nie jest to koniec . Plany są pierwszy napęd potem ... ale to już nie w tym roku. Ewentualnie w tym sezonie jeszcze jakieś kosmetyczne zmiany lekki zacisk siodła czy kół, jakieś duperele śrubki i takie tam( wciągająca zabawa:) ) Opony to zobaczy się w jeździe. Zdjęcie z boku postaram się dodać jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Masz dobra podstawe, bo rama choc moze nie hyper lekka ale jest ladna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Jak oceniasz Looki - luz, podparcie, wypięcie itp.? Masz jakieś porównanie do innych pedałów - zwłaszcza ubijaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymel Napisano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) Zdjęcie tylko takie jak będzie cieplej postaram się coś w plenerze zrobić, na razie nie mam jak. Co do pedałów dopiero je założyłem wiec wiele powiedzieć nie mogę. Edytowane 4 Marca 2011 przez szymel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 nie za krótki jest pancerz od tylnej przerzutki ? Rower mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymel Napisano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 (edytowane) Dzięki. Pancerz tak wygląda ale przerzutka działa w pełnym zakresie i jest jeszcze luz. Na razie jest to finalna wersja więc można zmienić wagę w temacie. Dzięki. Edytowane 5 Marca 2011 przez szymel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi