zoscar Napisano 3 Grudnia 2010 Napisano 3 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Nabrałem ochotę na zakup skarpetek rowerowych. Nie chcę, aby wyglądały jak zwykłe. Wolałbym z motywami jakichś firm np. Shimano, lub skarpetki drużyn Pro Tour np. Liquigasu. czy znacie sklep w Krakowie, lub w internecie, w którym można by ów takie kupić. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
TomekW Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 http://www.bobshop.de/pl/Kolekcja-m-ska/Skarpety-kolarskie/ Powiem szczerze, niektóre ceny powalają
zoscar Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Napisano 4 Grudnia 2010 No nie będę płacił 13 euro za skarpetki Nie zna nikt czegoś tańszego?
lajtspid Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Na allegro jest gość który sprzedaje skarpety praktycznie wszystkich drużyn pro tour, ale to podróbki.
TomekW Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Są też tańsze po 5-6 euro a to juz normalna cena za skarpetki. No i do tego wysyłka... W centrum rowerowym wyprzedają skarpetki Gianta po 12 zł
mikib Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Koledzy, a jaki sens ma kupowanie takich skarpet do jazdy na rowerze? skarpety do jazdy na rowerze. Specjalnie się nie znam, może ktoś miał już z nimi styczność? Dzięki z góry
mikib Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 Nie mogę edytować poprzedniego postu, wiec napisze nowy. Kupiłem na tej stronie skarpety rowerowe - model bike i cycling, po jednej parze tak na sprawdzenie. Nie spodziewałem się jakichś cudów za te pieniądze, w końcu to nie są skarpety wyczynowe, ale powiem szczerze nie są też złe. Przyszły szybko (zamawiałem rano, przyszły następnego dnia) . Wykończone ok, spodobała mi się też ta siateczka na górnej części - w czasie jazdy czuć że wiatr tam sobie hula. Trzymają się na stopie bez zastrzeżeń, nie przesuwają się w bucie. Z mankamentów to może mały wybór kolorów. No i cena.. w sumie akceptowalna, ale mogła by być nieco niższa.
MichasKrk Napisano 30 Kwietnia 2011 Napisano 30 Kwietnia 2011 Kup sobie zwykle stopki np reeboka , bardzo fajne, bawelniane i nogi sie nie poca. Ja jeżdżę własnie w stopkach i myśle ze nie ja jeden. Sa lepsze firmy skarpet niz sesto senso czy steven, uwierz mi wiem co mówię bo siedzę trochę w tym temacie . Przetestowalem trochę skarpetek rożnych firm, zarówno bawelnianych jak i bambusowych i powiem szczerze, ze jednak nie każda skarpeta jest na każda stopę, brzmi to dziwnie ale tak własnie jest. Nie chce nikogo wprowadzac w błąd ale bodajże własnie sesto senso maja bardzo wąskie skarpetki tak ze czasami ledwo je mozna wcisnąć na nogę , a jeśli juz nam sie uda to po sciagnieciu widać pieknie ochoty sciagacz, a i ściąganie nie należy do rzeczy najprzyjemniejszych. Oczywiscie skarpet nie przymiezymy jak butów, ale warto sprawdzić sciagacz w skarpetce, czy oby nie jest za wąski, bo potem samo wkladanie staje sie udreka. Polecam za to skarpety firmy milena, bardzo przyjemne, ciekawe wzory nadające sie na rower no i dobrej jakości bawełna. Oczywiscie zawsze mozna kupowac w ciemno, ale jeśli chce sie być zadowolonym to moze lepiej jednak przejść sie do jakiegos sklepu sportowego i kupic dobre skarpety, nie koniecznie tzw rowerowe Ps sorki ze trochę nie na temat, ale mam nadzieje ze bedzie to wskazowka dla innych przy wyborze wydawałoby sie takiego banału jak skarpety
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2011 Marywilska 44 (nowy, dawny Stadion X-Lecia), za dyszkę dostaniesz 10 par krótkich skarpetek, które są równie dobre jak te 20x droższe
kogi999 Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Po co się głowić wystarczy spędzić trochę na allegro lub ebay i mamy skarpetki
shelka Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 bardzo fajne są skarpety firmy Contim - można kupić w internecie, kupuje je już od kilku lat i są bardzo dobre. Campusa rozlecialy mi sie po 2 miesiacach....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.