slowik93 Napisano 15 Grudnia 2010 Napisano 15 Grudnia 2010 Wy to nawet team macie Team, zespół mamy ale po za forumowy. Jeździ w nim ok. 10 osób Startujemy w Maratonach Kresowych itp. Jak chcesz dołączyć to zapraszam
Kudlaty01 Napisano 15 Grudnia 2010 Autor Napisano 15 Grudnia 2010 Zaskoczyłeś mnie tymi 10 osobami ;d Co do uczestnictwa to czemu nie
slowik93 Napisano 16 Grudnia 2010 Napisano 16 Grudnia 2010 Ja też sam byłem zaskoczony, że tyle osób jeździ w Augustowie bardziej tak powiedzmy amatorsko Jeśli w Augustowie się znalazło tyle osób, to i w Suwałkach także nie powinno być problemu. A co do Maratonów Kresowych, nie startowałeś może w Suwałkach 22 sierpnia?
Kudlaty01 Napisano 16 Grudnia 2010 Autor Napisano 16 Grudnia 2010 Startowałem,w Augustowie tez byłem, część z was kojarzę z objazdów bynajmniej...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Grudnia 2010 Mod Team Napisano 16 Grudnia 2010 Kudłaty jeśli byłeś na objeździe w Augustowie to powitać - ja się odłączyłem od grupy i się zgubiłem. Co do Suwałk to znam tam tylko jednego chłopaka - Michała ale on chyba o naszym forum nie słyszał, bo tak sobie na którymś maratonie gadaliśmy. Spróbuj wywołać ludków na forum maratonów kresowych - tam prędzej ktoś się odezwie. Mam też wrażenie że z istnienia tego forum nie zdaje sobie sprawę spora część ludków z Warmii i Mazur oraz właśnie Suwalszczyzny - z naszego teamu na forum jest tylko mess(jarek), słowik(daniel), netta87(tomek) i mrmorty(czyli ja - józek). A na przyszły sezon zapraszamy :-)
RadekSki Napisano 16 Grudnia 2010 Napisano 16 Grudnia 2010 http://www.forum.suwalki.pl/nasze-miasto/sciezki-i-trasy-rowerowe-na-w-suwalkach-i-na-suwalszczyznie/180/ Tu, możesz spróbować wyłapać jakiś rowerzystów (chyba, że już zaglądałeś/korzystałeś).
slowik93 Napisano 17 Grudnia 2010 Napisano 17 Grudnia 2010 mrmorty w następnym sezonie musi być tylko lepiej RadekSki fajne te forum
Kudlaty01 Napisano 17 Grudnia 2010 Autor Napisano 17 Grudnia 2010 Co do Michała to wiem o którym mówisz, wyfruną na studia;]]
Adik92 Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 Jest i kolejny biker Dawno tu nie zaglądałem. W sumie to z nudów tu zajrzałem, bo raczej nie siedzę na forum, chyba, że czegoś szukam. Przypadkiem wpisałem w wyszukiwarkę Suwałki, by poszukać coś o jakiś imprezach, maratonach itp. I o to jestem Co do ludzi z Suwałk na forum to wydaje mi się, że raczej tu ich nie ma, albo jest jakaś garstka i tak jak ja nie ma zaktualizowanych profili, sam przed chwilą uzupełniłem. Jak ludzie mogą być na forum jeżeli zainteresowanie w naszych okolicach tym sportem jest znikome.
netta1987 Napisano 28 Grudnia 2010 Napisano 28 Grudnia 2010 do niedawna ja i slowik tak myśleliśmy o Augustowie a jak się okazało nie jest nas tak mało najlepiej na maratonach widać i wtedy można się załapać i wymienić numerami. takim sposobem będziecie mieli z kim jeździć
slowik93 Napisano 29 Grudnia 2010 Napisano 29 Grudnia 2010 Adik92 wbijaj na następny sezon na maratony kresowe Jeździsz szosą czy mtb??
Adik92 Napisano 29 Grudnia 2010 Napisano 29 Grudnia 2010 Koniecznie, tylko trzeba trochę podrasować sprzęt. Jeżdżę trochę dziwnie bo mtb, głównie po asfalcie, ale w planach w przyszłym roku jak dobrze pójdzie to kupię jakąś przyzwoitą szosę.
netta1987 Napisano 31 Grudnia 2010 Napisano 31 Grudnia 2010 to nie dziwnie tylko treningowo ja swego czasu miałem koło 80% asfaltów na mtb teraz staram się je ograniczać do minimum.
slowik93 Napisano 31 Grudnia 2010 Napisano 31 Grudnia 2010 Adik92 kupuj szosę to będziemy nieźle śmigali ekipa zawsze się znajdzie
Kudlaty01 Napisano 12 Stycznia 2011 Autor Napisano 12 Stycznia 2011 Ogarniając nową szkołę to z moich rówieśników jeździ jeszcze z 3-4typa,w tym 1 bywalec kresowych itp... Adik92 czyżby znajomy z ZST??
RadekSki Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Przypuszczam, ze jak się postarasz to może kogoś w miarę żywego znajdziesz. http://www.maratonykresowe.pl/ - jak szukasz konkretnych osób startujących w maratonach to jest niezłe miejsce. http://www.forum.suwalki.pl/nasze-miasto/sciezki-i-trasy-rowerowe-na-w-suwalkach-i-na-suwalszczyznie/msg28356 - jak ma być mniej "zawodowo" uderzyłbym tutaj (zresztą ten link już podawałem w temacie)
GibsonWigry Napisano 14 Maja 2011 Napisano 14 Maja 2011 Na Maratonach Kresowych startuję, więc większość bikerów z Suwałk znam. Kudłaty , Ty śmigasz na planie treningowym ? Może jest ktoś nowy ? Ostatnio kolega widział kogoś nowego na Rebie, wątpie czy turysta ; ) Nie jestem jakiś zdesperowany, mam z kim jeździć, ale im więcej tym lepiej
Kudlaty01 Napisano 14 Maja 2011 Autor Napisano 14 Maja 2011 Gibson jak chcesz coś ogadać to wal 1213090(gg). Ja także widziałem ze 2 razy typka nowego ale nie wiem czy na rebie przejeżdżał prze Stary Folwark
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.