senjiro Napisano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Mały edit: Hayesy Stroker Ryde zastąpiły Strokery Carbon - zysk wagowy - 19 gram Efekt hamowania i wizualny - bezcenny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Widzę użytkownik R7,mile widziana opinia:) tzn zamierzam go kupić...(R7/Reba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ja jestem zadowolony, ale przyznam się szczerze że to wersja R7 z 2007 roku, więc ma jeszcze system tłumienia TPC. Obecne z wersją Absolute + ponoć chodzą już dużo lepiej Co do samego amorka to jeśli mogę coś doradzić to wersję 100mm, ja jak widzisz mam 80mm i stwierdzam że czasem przydałoby się te 20mm skoku więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 100mm to oczywiste. Choć może jeszcze będzie możliwość kupna nowego SIDA Race ale z 2009... (tzn z rowerem) Dzięki za info:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Naprawdę ładny rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Fajnie wyszedł Jedyne co to zastanawiam się jeszcze nad korba bo mam w perspektywie wymianę mojej padniętej kasety, a blaty w korbie i suport tez już kończą żywot. Zależy mi na tej samej lub podobnej. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Korba może SLX lub XT bo XTR już trochę kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Myślałem na SLX`em, ale generalnie wolałbym czarną - Truvativ, Aerozine lub Sram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 6 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 SLX nie będzie tutaj kolorystycznie pasował, bo ma srebrne paski na ramionach. Gdybyś kiedyś w przyszłości chciał pozbyć się ramy, to daj znać. Piękna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Co do ramy to koleś teraz sprzedaje Instincta na allegro całego - http://allegro.pl/okazja-author-instinct-gwarancja-bcm-i1475015500.html Co do korby to będę polował na jakiegoś starego Truvativa lub używanego KCNC może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 6 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Regularnie przeglądam allegro, a nie natknąłem się na niego. Co prawda z kasą teraz u mnie krucho, ale wysłałem maila z zapytaniem o cenę minimalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Teraz kolor ramki przeszedł do innego roweru - Dextera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 12 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Rama sprzedana, temat chyba do zamknięcia. Pozostaje czekać na projekt roweru z nową ramą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Rower i projekt już jest:D Muszę tylko wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 12 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Właśnie widziałem już nową ramę, ale projektu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.