Skocz do zawartości

[kobry] Truvativ hussefelt howitzer, i suport howitzer XR

djwiocha

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupiłem suport Truvativ Howitzer XR i planuje do tego dokupić korby Hussefelt na Howitzer oczywiście, wiem że będą pasować ale nie o to się pytam. Chciał bym się dowiedzieć czy wytrzymają w w Enduro, bo słyszałem że inserty wypadają. Dodam jeszcze że warze 53 kg (na chwile obecną, ale chce przytyć) więc nie będą miały raczej dużego obciążenia, chcę też je kupić używane bo tak jest taniej, a wtedy raczej wady produkcyjne by się już ujawniły.

Napisano

(nie warze :blush: , tylko ważę :teehee: )

czy używane się opłaca to nie wiem, ja bym nowe kupował, nie wiesz do końca ile wytrzymają i jak były użytkowane :rolleyes:

Napisano

Według mnie powinny wytrzymać. Mój kumpel miał takie, jeździł w DH ważył mniej więcej tyle samo co ty i spokojnie wytrzymały. Gdzieś też czytałem, że śrubki mogą się odkręcać.

• Mod Team
Napisano

Ja kupiłen takie na wiosnę używki i wszystko z nimi ok po sezonie (~3tys. km.), enduro, czasem skoki z murków/małych hopek. Ważę 65-70kg. Jedyna lipa z nimi to waga (dlatego bardziej bym polecił SLX-a), i to że jak łożyska w suporcie padną to nowy suport musisz kupić bo są łożyska nietypowe (do suportów Shimano są :)).

Napisano

O suporcie to wiem niestety, niestety am też ograniczone fundusze, ale mimo to postaram się kupować w miarę mało jeżdżone. Dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...