roswell Napisano 2 Grudnia 2010 Napisano 2 Grudnia 2010 Witam! Mam ogromną prośbę, czy mógłby ktoś wysłać mi linka do polskiej instrukcji do trenażera Tacx Flow? Albo zeskanować swoją, jeśli ktoś jest w posiadaniu. Będę bardzo wdzięczny. Mój mail: dwojtowicz1@wp.pl Pozdrawiam!
Punkxtr Napisano 3 Grudnia 2010 Napisano 3 Grudnia 2010 Sam długo szukałem tej cholernej instrukcji i koniec końców tłumaczyłem sobie anglojęzyczną wersję. Jednak przedwczoraj dostałem oryginalną polską, więc zaraz Ci zeskanuję i prześlę.
roswell Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Napisano 3 Grudnia 2010 Punkxtr, Dzięki, ale już nie trzeba, dostałem na maila instrukcję PDF po PL, 17 str. Temat do zamknięcia/wyrzucenia, chyba, że ma zostać dla potomnych Jak ktoś chce, żeby mu wysłać pisać na PW lub dwojtowicz1@wp.pl
Punkxtr Napisano 3 Grudnia 2010 Napisano 3 Grudnia 2010 Punkxtr, Dzięki, ale już nie trzeba, dostałem na maila instrukcję PDF po PL, 17 str. Temat do zamknięcia/wyrzucenia, chyba, że ma zostać dla potomnych Jak ktoś chce, żeby mu wysłać pisać na PW lub dwojtowicz1@wp.pl Już wysłałem, ale może temat niech zostanie dla potomnych-w razie czego będę mógł poratować instrukcją.
roswell Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Napisano 22 Grudnia 2010 Uwaga, jako że dostaje wiele maili na które często nie mam chęci ani czasu odpisywać - tutaj zamieszczam instrukcję po Polsku: http://wyslijto.pl/plik/n96ngoqsaq Jeżeli link zostanie usunięty to trudno, nie zamierzam już odpisywać na kolejne maile...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.