Skocz do zawartości

[serwis] łódź

szliri

Rekomendowane odpowiedzi

Bez obrazy, ale z Twojej wypowiedzi wnioskuje że nie przygotowałeś się do tematu. Odpowietrzanie hampli jest proste tak długo jak nie wymagają zestawu do odpowietrzania. Temat samoróbki do avida przerabiałem osobiście i skonczyło sie na kupnie oryginału  ;) Jeżeli serwis życzy sobie 55PLN a zestaw kosztuje 130pln (Avid) to lepiej dozbierać i kupić ponieważ zwróci się przy trzeciem odpowietrzaniu :) Jeżeli masz hample shimano to odpowietrzanie jest bardzo proste tyle, ze powinineś posiadać płyn mineralny (polecam oryginał, LHM+ wyjątkowo mi nie pasował)

Informacje na temat odpowietrzania są na forum, trzeba nieco poszukać :rolleyes:

mam avid juicy 3 :yucky: wiem jak się odpowietrza hamulce :blush: wiem jaki mi olej potrzebny tylko nie mam zestawu a troche szkoda mi wydawać takie pieniądze :teehee: bo równie dobrze mógłbym zainwestować w jakąś cześć np. siodło bo mam nie wygodne :devil: To może inaczej zadam pytanie : Gdzie można najtaniej odpowietrzyć hamulce w łodzi :rolleyes:

więc właśnie szukam takiego serwisu w którym w takiej cenie by mi to zrobili. W ciemno nie chcę jeździć do każdego serwisu po koleji szczególnie w taką pogode :rolleyes: enduroriderPL jak możesz to podaj na pw swój nr gg bo chciałem jeszcze pogadać z tobą na temat hamulców. Dziękuje za zainteresowanie :teehee:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...