XxUzixX Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 Witam. Zastanawiam się na kupnem Takiego sprzętu. Mam pytanie, otóż posiadam amortyzator (Rock Shox Domain) i mam 115mm skoku, a ogólnie w internecie raz pisze że ta osłona jest przeznaczona dla amortyzatorów do 100mm skoku, a w niektórych pisze że bardzo rozciągliwa... nie wiem co o tym myśleć. Chce to kupić aby chronić amortyzator teraz przed śniegiem. Proszę o jak najszybsze odpowiedzi, z góry dzięki. Pozdrawiam !
DominikM Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 Śnieg amortyzatorowi nie zaszkodzi - a woda z solą i piaskiem i tak się dostanie pod spód
ukaniex Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 Napisz do kolegi Malik i zapytaj czemu ze swojego Sid'a w trybie natychmiastowym zdjął te niebieskie kalesony. :-)
tobo Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 Temat lizardow, neoprenow ogolnie juz byl przerabiany. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.