Skocz do zawartości

[rower] Pomoc w wyborze bike'a !HELP! NS;Kross

varesh23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich!

Potrzebuje pomocy w wyborze nowych 2 kółek. Generalnie interesuje mnie tylko nowy rower. Do lekkiego FR

Zastanawiam się nad kilkoma:

-Kross sign DS 2

-NS core 3 (który rocznik?)

lub może lepiej dołożyć i zakupić NS core 2 z 2010/ NS core 1 z 2009...

Z pieniędzmi nie za kolorowo ale jak mam kupić dajmy na to sign'a i zaraz wymieniać amorek, hamulce itd to czy nie lepiej wybrać któregoś z NS'ów?

Liczę na waszą pomoc :)

Z góry ;) .

Pozdro ;-)

Napisano

U mnie w garażu wisi od 2 lat Kross Sign FR2, ten czerwony. Na RockShockach. Czołg - jedyne co w nim nie pasi, to rama. Ale to tylko tak, żeby się do czegoś przyczepić. Tarcze pięknie grają, raz mnie tylko wysadził z siodła, no ale powiedzmy że trzeźwy to ja nie byłem. :)

Napisano

Moim zdaniem lepiej dołożyc do lepszego sprzętu, ale też zależy ile masz i ile możesz dołożyć. Core 2 z 2010 i 1 z 2009 stoją teraz koło 3000zł. Core 3 to 2300-2500, ale duro nadal jest amorem, który nie jest zbyt dobry.

Napisano

No właśnie obawiam sie, że bede musiał sie zadowolic core 3 tylko teraz pytanie brzmi ktory rocznik lepszy? wg mnie 2009 ale nie jestem przekonany do konca....

Napisano

Jesli core 3 to bierz szybko tego z 2009 póki jeszcze jest. Dla samego amora chociażby, bo tak to sprzęt jest podobny.

Napisano

Jutro ide do miejscowego rowerowego sie dowiedziec czy sprowadzi mi takiego i za ile bo w razie przeglądów, gwarancji czy cos. No i czekam na odpowiedz bo na allegro jest jeden taki core 3 z 2009 za 2559, zobaczymy czy jakaś minimalna zniżka jeszcze będzie...

Napisano

Niestety wychodzi na to, że gotówke będę miał jakoś po nowym roku, tak więc ten z 2009 raczej zniknie, a na jakiś sklepach internetowych kosztuje nie 2559zł jak na allegro tylko 2700zł. No i zostaje jeszcze jeden znak zapytania, jaki rozmiar ramy M-15,5 czy L-17. Niby lepsza większa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...