Skocz do zawartości

[Amortyzator]Do 600zł

kudlatty

Rekomendowane odpowiedzi

W gre wchodzą tylko nowe. I mam Do wydania dokładnie 610zł i ani grosza więcej. :)

Np coś takiego Link.

Musi mieć pivoty. :wub: A czy ta tora co ją podałem będzie dla mnie dobra, czy będzie za twarda?

z nowych to ja bym polecał epicona

Tylko nie moge znależć w tej cenie z pivotami :P

Ja słyszałem same dobre opinie o sr epicon, za 610zł kupisz nowego w wersji lod a skoro wazysz 42 kg potrzebne ci powietrze

No ale Epicona w wersji z pivotami widziałem za 688zł. W srode może będe w sklepie to zobacze po ile tam stoją. A tak w porównaniu Tora vs Raidon vs Epicon to jak wypadają te Amorki?

No tylko nie moge dołożyć nic jak już pisałem. A tak wogóle to jutro jade po Raidona RLD do sklepu. Byłem sie już pytać i będzie za 540 zeta z założeniem. Zdziwiłem sie bo taniej niż na Alledrogo :devil:. Bo tam 539 ale bez założenia :)

:)

Jeszcze nic nie mogę powiedzieć bo przysłali mu do sklepu ale w wersji Disc. I odesłał je i powiedział żeby przysłali z pivotami. Jak mu nie przyśłą to przełoży golenie dolne na takie z pivotami.

A dla zlikwidowania napięcia powiedz jakiego wyboru dokonałeś

Raidon RLD AIR.

Sam kupiłem nowego Epicona za 630zł w czerwcu br.- jestem zasdowolony. Amortyzator spisał się w górach w tym roku. Też zastanawiałem się nad Radionem ale E to klasa wyżej więc z mojej strony polecam. Zaczekaj do stycznia powinna cena opadnąć do +/-600zł.

Niższe ceny Epiconów to były rok temu. W połowie 2009 roku Epicony LOD z 2009 roku bywały na allegro w cenach od 540 do 580 PLN z przesyłką, RLD od 560 do 600. Dopiero jak Epicony zebrały trochę pochlebnych opinii ceny, ceny poszły w górę.

Na Twoim miejscu popytałbym na przykład w tym sklepie czy będą mogli go ściągnąc i Tobie sprzedać. Albo tutaj - czy są skłonni do jakikolwiek negocjacji na temat ceny

moojmisiu podał Ci bardzo dobrą ofertę. Jeżeli masz jeszcze możliwość odmówienia Raidon'a to odmów go i bierz Epicona. Masz z piwotami, tak jak chciałeś. No i domyślam się że kultura pracy jest lepsza. Waga też. A co do goleni to w raidon'ie masz anode która zacznie ci złazić. U mnie po 1532 km pierwszy centymetr od dołu jest co prawda nieznacznie ale zawsze, jaśniejszy. Po około 6tyś zacznie schodzić i golenie będą częściowo srebrne. Przy Epiconie masz golenie pokryte teflonem.

Wertowalem ostatnio niemalze cale forum poniewaz mialem podobny problem ,czyli ograniczony budzet. Co prawda nieco wiekszy o pare zlotych(-:

Szukalem amorow nowych.Ostatecznie kupilem uzywany w bardzo dobrym stanie z kompletem dokumentow.

Moim zdaniem z takimi a nie innymi pieniedzmi jest to powazna opcja ,ktora trzeba brac pod uwage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...