ahmedsaid Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Czesc . Oglądaliście kiedyś mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 W drugiej połowie więcej się dzieje, faul taktyczny, dośrodkowanie i strzał z powietrza, rzut karny, rzucanie rowerami... Ja się pytam, po co to komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Kolego za młodu (mojego) taka piłka nawet w telewizji leciała - na jakimś czeskim kanale puszczali ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Strasznie fajnie się to ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ..no i nie ma co ukrywać kolecie w technicznej jeździe są zaj......ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 29 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Nieźli są, ale nikt nie przebije dziewczyny, która jeździła na rowerze, a raczej uprawiała na nim kolarstwo figurowe, w mam talent, chyba czeskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Nie śpiewała?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilio3 Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No niezłe zawody trza przyznać i umiejętności też konkretne, czego to chińczyk nie wymyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.