Kudi Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witam,mam taki problem. Miesiąc temu kupiłem sobie rowerek do streetu ns holy 2 (2010)seryjny , ze sztywnym widelcem. Po około 3 tygodniach mocnego użytkowania zaczeły mnie dość intensywnie pobolewać oba nadgarstki. Moje pytanie brzmi jak mam trenować, ćwiczyć aby na przyszły 2011 sezon streetowy być dobrze przygotowanym. Możecie polecić mi też inne ćwiczenia. Dodam że jestem nowy w streecie i chce być perfekcyjnie przygotowany na nastepny sezon. Prosze o pomoc i pozdrawiam Kudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Trenuj podrzut sztangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 uderzanie w worek? pompki na kostkach?(chociaż to chyba bardziej na kostki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.