enduroriderPL Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Nie wiem czy w castroami trną pręt gwintowany - zeby się nie okazało ze musisz kupić 2 metry w jednym kawałku
nieborak Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Właśnie wróciłem z castoramy, pręt M10 1m niecałe 3 zł. Sprytne to z tą praską.
P3NNY Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 no niedrogo ale metr do sterów to trochę długo pchać to ale w sumie czepiam się wstyd mi
siwy84 Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Penny podejrzewam, że Castorama Cie wyposaży, a jak nie to pierwszy lepszy budowlany. PS.Nie no, ludzie, METR?!?!? Moja ma z 20-22 cm i wystarczy w zupełności. Inaczej będzie trzeba cholernie długo kręcić nakrętką
P3NNY Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 no właśnie o tym mówię zanim dojadę do końca nakrętką to mnie ehm... albo będę biegał z kluczem w koło osi śruby to trochę pobiegam w sumie kupie 2m
nieborak Napisano 4 Stycznia 2011 Napisano 4 Stycznia 2011 Brzeszczotem powinieneś dać radę przeciąć.
Fludi Napisano 4 Stycznia 2011 Napisano 4 Stycznia 2011 Chyba i tak sposób na młotek i deseczkę jest lepszy. Szkoda czasu na bieganie po Castoramie, no chyba, że ktoś ma carbonową ramę
P3NNY Napisano 4 Stycznia 2011 Napisano 4 Stycznia 2011 Eeee tam dziś wszedłem i metalowy na wprost był, od razu przeciąłem sobie i za 6zł mam "prasę".
McWolf Napisano 4 Stycznia 2011 Napisano 4 Stycznia 2011 Chyba i tak sposób na młotek i deseczkę jest lepszy. Szkoda czasu na bieganie po Castoramie, no chyba, że ktoś ma carbonową ramę Wszystkie carbonowe ramy z jakimi mialem do czynienia mialy stery w pelni zintegrowane, wiec nabijanie misek odpada...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.